I'm about to bom bom chicky bump bump on you


The Bing Bang Theory

Ni som ha missat denna serie då gå ni minste om något sjukt kul serie som ha gjort på ett tag. Lägger in en av serie's roligaste klipp :) Annars gå den nya säsongen varje söndagar på Kanal 5 klockan 21:55.

Enjoy the show!


Shit alltså...

tiden ha liksom bara flugit iväg bara att man klappar händerna, det är ju helt sjukt! Men hur somhelst så fira vi 5 år idag tillsammans. Hela 5 år! Du betyder mycket för mig och jag älskar dig!! <3 Firade med att vi åt kinamat =) och mys framför en film ;) I Love you, babe!

Igår var vi på "välkomsfest" för lilla Emma, det var trevligt, god smörgårstårta och tårta som efterrätt, känner sig rätt tjock efteråt.. hahaha. Men det var kul... hon bli hela 5 månader snart, det är helt sjukt vad tiden gå fort. Hon fyller ju på den bästa månaden i hela året.. hon fyller i maj, som lilla mig :) tihii.
Varför ska man mår så dålig varje gång man ha ätit något gott? Eller är det bara jag som känner så? Ha liksom ångest, vet inte varför!?
Anna, sry men idag var det en undantag när det gäller snabbmat! ;) Hope you understand! :P
Men aja, ska fortsätta med mitt nu!

Gotta go!

Take care!


Baby wipe your eyes...

Backstreet Boys - Funny Face



Gotta go!

Take Care! =)

Something that I already know

Igår pratade jag om minne från fotbollen, idag så hade jag tänkte att lägga upp några bilder :) Bilderna är från Gothia Cup, det var det som jag hittade men jag ha säkert flera bilder i källare, med tiden kommer andra bilder att dyka upp också :) Har man inte upplevt Gothia Cup som fotbollspelare så ha man missat något väldigt kul och massor med minne. Jag var lycklig nog som fick uppleva Gothia 3 gånger, inget jag ångra och jag ha minnen för livet. IFK Nyköping har alltid ett stort plats i mitt hjärta! Blåvitt hela vägen! IFK Heja! Heja IFK!

















Avsluta med lagfoto från Gothia 2001 och 2002, dock hittar jag inte från 2004 :/



Gotta go!

Take Care!


Så kan det går till ibland...

satt och kollade igenom mina gamla bilder, bilder från första året på Gothia Cup det var 2001, men jag kan ha fel också.. men hur somhelst så var det Gothia i 3 år för mig som spelare i IFK Nyköping, vilket jag inte ångra ett dugg.. spelade fotboll i ca: 7-8 år, ångra inte ett dugg att jag lät mig själv att ha blåvitt i mitt hjärta, spelade även handboll i samma klubb. Blåvitt i hjärta för alltid :) Sedan ha man ju blivit "mobbad" av dem äldre damerna som ha speat länge i damlaget i handboll, haha, men så kul kan man ha med dem äldre. Saknar Sanna, Frida, Svensson.. Anna, Anna.. Helena, Mini.. ja, jag skulle kunna säga alla om jag bara kommer ihåg dem, men det är väl bra att man kommer ihåg dem som man kommer överens med eller hur?
Sanna, min älskare ;) Frida, min fru och Svensson, min flickvän ;) haha... åh, det var tiden det.
Om fotboll skulle jag kunna sitta i flera rader men eftersom att jag ha skadat mitt finger s är det svårt för mig att skriva alla minne jag delar med flickorna i F87... :) Få ta och göra det när det känns bättre i fingert :P
Minne är bra att ha när man vill drömma sig bort ett tag, vet att jag ha haft det flera gånger när man är ute och gå eller bara sitta hemma ensam och kolla igenom alla kort man ha....
Tiden har liksom bara flugit iväg, bara man klappar händerna. Varför går tiden så jäkla snabbt? Känner att man inte hinner med saker ibland..

Aja, nu ska jag vila mitt finger.. :)

Gotta go!

Tacke Care!

4 more days to go...

Ja, det närmare ju sig :)
Igår så vart det som sagt fortboll, och Sverige vann sista kvalmatchen, lite synd dock att Malta kunde inte ta poäng mot Portugal, men vad hade jag förväntat mig liksom!? Så nu är min sommar förstörd, vad ska jag göra i sommar då? Finns inget lag som jag kan tänka mig att heja på i VM, inte de lag som är klara för VM i alla fall.. Min sommar är förstörd!!! Vad ska jag göööra? :'( Detta suger verkligen.. dock är ju bra att A.Svensson få avsluta sin landslagspel med mål i alla fall.. Och att Mellberg gjorde 2 mål, det var kul att se också.. Och Berg, han var grymt när han kom in och hans mål var snyggt! Tur att Lasse fick av sluta sin förbundkapten bra i alla fall. Hoppas på att den nya förbundkapten är bra och kan tillbringa nya spelstill eller vad man ska säga.. Hoppas fortfarande på att det ska bli Backe.
Nog om fotboll, igår när jag skulle skära potatis så skärde jag mig på fingert och fy satan vad det gjorde ont! Vet inte hur djupt den var för att jag vågade inte titta på den.. men tro att en lite bit av huden i alla fall.. ucsh!...
Vart på stan idag för att köpa dop present, det fick bli en ram med gulliga djur på sidan...

Aja, nu ska jag fortsätta med mitt med det jag håller på med :)

Have a nice day and take care! :)

5 more days to go...

Snart så få ni veta ;) Vad händer ikväll då? Jo, Sveriges sista kval-match, Henke's sista match i landslaget... Hoppas på att dem vinner! :) Ja, jag ha inte så mycket att säga just nu, men kommer nog kanske att skriva efter matchen.. för just nu stå det tomt i huvudet på miig..

"How come you never know what you got until it's gone. Too bad, because I never felt so good with anyone. How fooled was I into thinking I was gonna be alright, okay, fine."

Backstreet Boys - Trouble Is


6 more days to go...

Ja, vad händer då om 6 dagar? Det få ni veta om 6 dagar/måndag ;) Lite hemligt måste man ju vara eller hur?
Anna, min lilla vän gav mig ett tips att kanske köpa halsband med namn på, jag var på samma spår men... vet inte riktigt, killen tycker inte att det är nån bra idé :P och han kan inte komma med nåt bättre själv.. hahaha..
Imorn är det fotboll som gäller, sedan efter fotbollen så ska jag hem till killens mamma och sova över...
Hoppas på att Lagerbäck få avsluta med vinst och Larsson med.... Synd att han ska sluta i landslaget.
Vem kan man hoppas på som nästa tränare för landslaget? Jag hoppas på Svennis och Backe men chansen är ju minimal men hoppas i alla fall på Hasse Backe :)
Måste snart sticka till Tempo och köpa frimärke och sedan förbi en affär och köpa nudlar ;)

Aja, nu ska jag fortsätter med mitt vad det nu än är..

Take Care!

What the fu......

Ja, vad ska man köpa till för dop grejer? Vad vet man vad barnen behövas när de bli äldre? Eller ska man köpa för just nu grej.. eller vad faaansen ska man köpa? Det är sjukt svårt! Ha ca en vecka på oss att komma på vad vi kan köpa till Emma...

Lagerbäck avgår, gör mig lite less.. han är en sjukt grym förbundskapten och han vet vad han gör.. han är "gud" när Sverige vinner men han är "hatad" när Sverige förlora, ja, jag vet att det är så i fotbollen, men HAN ha gjort sjukt bra jobb med landslaget och att ta Sverige till fyra raka mästerskapt är ju sjukt! Önskar honom allt lycka med det han nu ska göra.
Lite tråkigt också att Henke Larsson slutar i landslaget... Karln är 38 bast och spelar fortfarande och är hur bra som helst.... Hoppas på vinst på onsdag och att Malta ta poäng mot Portugal, vilket innebär minimal chans men hoppas kan man ju alltid göra...

Aja, nu ska jag fortsätter med mitt..

Ha en bra dag!


Hjärta krossat i tusen bitar!!

Fy fan, hjärta är krossad i tusen bitar... Satt och kollade på Portugal mot Ungern och hoppas på att Ungern skulle ta ett poäng mot Portugal eller kanske tre! Men mitt hopp försvinn när Portugal gjorde 3-0... Ungern var ett bättre lag, borde ha gjort ett eller två mål mot Portugal, Ungern hade ribba och strax utanför.. Man kan ju hoppas på att Porugal underskattar Malta, och att Malta ta poäng mot dom, men det kommer inte att hända....
Sverige hade 2 mål eller jag menar 2 bortdömda mål... tyckte att den som S.Larsson gjorde borde vara mål... Vad ska man nu göra i sommar då? Denna sommar ha man ju tänkt att äga säg åt fotboll tittande, men nu när Sverige troligtvis inte kommer med, vilket lag ska jag heja på då!?!! En delvis av sommaren är förstörd!...
Onsdagens match måste vi vinna i alla fall!!

Aja, nu ska jag går och sörja miiig...

Ha en god fortsättning!




Dagens eller ska man säga kvalens viktigaste match!

Ja, idag är kvalens viktigaste match någonsin för Sverige! Måste fan i mig vinna matchen mot Danskarnar, utan vinst så är vi körda! Och hoppas på verkligen att Ungern kan ta poäng mot fu**ing Portugaaaal! Vill ser fjolla Cristiano Ronaldo gråta! Hahaha.. Sitter och hoppas med heeela mitt hjärta att jag kan njuta och vara glad resten av kvällen med en vinst mot danskarna!! Det finns inget som gör mig gladare då!! Hoppas på att H.Larsson ska gör ett mål och att Källström också får in ett mål... och kanske Elmander kommer in och göra mål och så vinner vi med 3-1.. Hoppas att det bli så men jag skulle vara glad med 2-0 också!

Ha en god fortsättning och hoppas på att det bli bättre senare ikväll! :)



Det var ett tag sedan...

Ja, det var ju det, men ha inte haft ork.. är lite lat av mig.. hahaha.. Ha inte hänr speciellt mycket denna vecka, mer än att man ha gått och laddat inför Damnarks matchen, den ävgörande matchen på hela kvalet! Jag hoppas hoppas verkligen att vi kan slå Danmark och vinna matchen utan att det ska hända som det hände senast, att vi ledde med 3-0 och tappade till 3-3, den matchen var helt sjukt! Nu är Henke tillbaka också så det känns bra :) Han är grymt för att vara 38 år gammal!
Ikväll bli det iaf att ta de lugnt, kanske kolla på nån film? Vem vet... Det är inte lååångt kvar till jul.. shit, tiden bara flyger iväg, inte heller långt kvar till la familjen åker till Thailand.. Jag vill också till Thailand!!

Men nu ska jag gå och fixa mat tro jag..

God fortsättning på fredagen! :)

Ishockey

Japp, det blev upp tidigt och kolla på när brorsan spelar match här i Norrköping, dock inte mot Vita Hästen men mot Kalmar. Mycket spännade match kan jag säga, och domarna var helt borta! Jag menar, dom missar massor med utvisningar och såna saker, visst, jag kan inte så mycket om hockey men jag vet när det är fult spel, vilket var under hela matchen. Kalmar spelar riktigt fult, nästan hela matchen eller dom började spela fult när dom låg under med 2-0. Men matchen var bra.. En Kalmar spelar fällde brorsan och han gav den spelare värsta mördarblicken, ha aldrig sätt honom gett en sånt, då måste han var riktigt arg! Haha, men matchen var kul att kolla på, mycket bra spel för att vara 12 år gamla. Och Nyköpings föräldrar var ju roliga dom! Fy fa, skrattat typ hela matchen.. Såna föräldrar borde finnas flera av på matcher. Finns ju vissa föräldrar som bara skriker och gapar hela jäkla tiden... Men aja, så länge dom vann matchen så gjorde det inte så mycket! :) Stolt, syster!! :)
Men nog om hockey, om ca 4 timmar kommer killen hem.. yey :) ha saknat honom.. och snart börjar Amazing Race oxå, heja Hippies! :) 
Fick lite mat av min mamma, man tacka och ta emot, fick RIS, det är stort plus det där :D tihii..

Aja, nu ska jag slänga mig framför tv, tro jag..

God fortsätting av söndagen! :)

 


Näst sista dag på helgen..

Ja, vad ha jag hittat på idag då i min ensamhet? Hmm, inget typ.. Kollat på tv och lyssnat på musik, kan inte göra mycket för att det är inget bra väder ute, det regnar och så.. Kanske ska man ta och spela Nintendo 8-bit senare? Hm, de få se.. men igår blev det filmtittande, såg på Kicking & Screaming med Will Ferrell, sjukt kul film! Se den om ni känner för att skratta! :) Kanske bli det nån mer Will ikväll? Men vet inte riktigt ännu, ska iaf upp tidigt imorgon för att kolla på när lille bror ska spela hockey match i Norrköping, matchen börjar vid 11:20, så vid 10:45 är kanske lagom att gå härifrån mig.. Ja, det bli säkert bra.. Lille bror var med och spelde med 96:orna idag, och dom vann matchen.. det är bara för att han är med ;) hehe..

Aja, nu ska jag fortsätta och fundera på vad jag ska hitta på :)

Fortsätt god afton eller godafton! :)

Look where we are

Ja, ikväll blev det av att umgås med killens bror tillsammans med hans dotter och deras mamma. Det var en lugnt kväll kan man ju säga, lillen grät jue typ hela tiden när vi var hos deras mamma men sen när skulle åka hem så lugnade hon ner sig och då kunde man fått ett leende av henne, hon är ju så jäkla sööt och så charmig, man vill ju bara äta upp den ungen!
Just nu så gör jag inte så mkt, vet inte om jag ska bänka mig framför tv med en film eller vad jag ska göra!? Men nog hitta jag nog på...
Btw, saknar killen just nu.. det är ganska tyst i lägenheten så jag spelar ganska högt musik, men cem bryr sig liksom? Hahaha... ;)

Aja, men ha det fint!

Daags för fredaaags myss

Vad händer idag då? Jo, senare ikväll så ska jag umgås med killens bror och hans dotter och sedan så ska vi gå tillsammans till deras mamma och umgås om ingen annat inträffar, det hoppas jag inte för att jag vill leka med den ungen! Hon är så jäkla sööt! Jag är kär på nytt tack vore henne.. haha. Annars händer inte så mkt, fram till jag ska gå ikväll så ska jag väl ta det lugnt och nåt hittar jag väl på fram till det är dags..

Aja, nu ska jag fortsätta med min FarmVille :)

Ha de bra!


Talladega Nights

Ja, det blev en film tittande av denna film: Talladega Nights - The Ballad Of Ricky Bobby med Will Ferrell som huvudrollen. Sjukt bra film, ha iofs sett den några ggr innan man en bra film bli man aldrig trött på och dessutom så ha man en kille som är stort Will Ferrell fans så ha finns det många filmer med honom som man välja mellan. Älskar nästan alla Will Ferrell's filmer, det finns en film som jag inte förstå mig riktigt på men som killen älskar, den filmen heter: Anchorman.. vet inte vad det är som han älskar med den filmen, få nog ta och ge den filmen en ny chans för att kanske förstå bättre. Julfilm som heter ELF med Will Ferrell är sjukt roligt, titta på den om ni inte ha sett den.. och en annan film som stå mig nära hjärtat är Kicking & Screaming, sjukt roligt film! Man måste ju bara älskar Will liksom! :)

Nu ska jag hitta på nåt annat men här kommer en roligt scen från 2 filmer som jag nämer där uppe någonstans i texten ;)

Talladega Nights - The Ballad Of Ricky Bobby (Man måste bara älskar det!)



Talladega Nights - The Ballad Of Ricky Bobby



ELF




Jahaja...

Idag så stack killen med hans kompisar ner till Skåne eller närmare bestämt, Helsingborg och ska på mässa och så ska dom åka över till Danmark, så man är ensam hemma nu i 4 dagar! Men imorn så ska jag få träffa killensbrors dotter, ska leka med henne, hon är så jäkla söt. Hon skratta och ler som bara... vill fan äta upp henne alltså! Skulle bli kul att se när hon börja och krya, hahaha, mycket spring kommer det vara efter henne sen :)
Vad ska lilla jag hitta på ikväll då? Kolla på Idol? Nee.. Kolla på nån film? Hmm, kanske ha liksom 300 filmer säkert att välja mellan ;)

Men men, nu ska jag vidare..

Ha det gött! :)

RSS 2.0