I'm dancing with myself

Ja, ännu en vecka ha snart gått, tiden gå så jäkla fort hela tiden. Vad ha hänt, inte så mkt, ha varit mkt handboll och träffat lilla Emma :) Var på stan igår och kollade lite och handlade lite stuff till hemmet, alltså, tvål och sånt :)
Var iväg idag och köpte en present till killen till alla :love: ans dag, det kostade mig nästan allt som jag hade denna månad! Men älskar man honom så köper man det man vet att han kommer att gilla, eller bäst för honom att han gillar den! ;p För att annars kommer jag att kicka hans ass! Haha!
Var hos killens bror och kollade på film i måndags och killens niece ha börjat att säga: Fajbjoj, hur söt är inte det då? Skulle kunna äta upp henne!

Aja, nu ska jag till Netto och ska handla lite om dom ha de som jag ska ha! :)
Take Care!

Testpilot

Haha, jag anmälde mig som testpilot för skoj skull för Dr. Oetkers Pizza Tradizionale. Hoppas att man kan bli en av de testpioltet :) Detta kan bli kul, vem älskar inte pizza liksom? Well, I do!

Här är länken som ni också vill anmäla er, för vad ha ni att förlora?:
http://smartsontestpilot.se/tradizionale/bli-testpilot/

Och här är videon:


You're obsessed!

Dom här senaste dagarna ha jag ägt min tid åt att kolla på Glee, som jag skrev för några inlägg sedan så tyckte jag först inte om den men när tv4 körde rerun så gav jag den en chans till och nu gillar jag dem. Nu ha säsong 2 av Glee börjat och sända på svensk tv men som alltid så kör tv4 på nån kanal som man inte ha hemma, typsikt... så nu få man kolla på Glee online istället :/ På prata om tv kanaler och serier, så tycker jag att kanal 5 är bäst på att sända serie, dom borde ha köpt in Glee istället för tv4.
Men hursomhelst så tycker min kille att jag är obsessed av Glee, men det tycker inte jag ;P om jag nu är det så är det på ett bra sett :P hahaha, Glee är en del av mig nu och han måste lära sig att älskar den delen också! :D Haha.

Handboll i tisdags sög, del för att vi förloarde matchen men B-nationen Argentina och del för att Sverige sög hela matchen! Försvaret fungerade inte alls och inte heller anfallet, och tror det eller inte men Argentina var värda att vinna matchen med tanke på hur dom spelade som ett tag och inte Sverige. Dem var sjukt grymma, hoppas att dom ta sig till andra rundan, kul med nya nationer :)

Vad ska jag göra idag? Vi ska snart ta en prommenad och kolla runt lite och sen när vi kommer tillbaka så är det handboll och jag hoppas att vi vinner mot Polen annars... vet inte.

Aja, nu ska jag fortsätta och kolla runt lite på nätet, glömt inte och heja fram Sverige ikväll! :)
Take Care!


Mr. Schuester :love:

Jag ha börjat att kolla på Glee, tyckte först att den inte var bra när den sända i svensk tv, men sen gick det i R, innan jul och så tänkte jag att jag ge den en chans till och nu är jag helt kär i Glee, oh, well jag menar att jag gillar Glee. Dom ha gjort några bra cover.
Mr. Schuester som spelas av Matthew Morrison, är a handsome man! Inte nog med det, han kan sjunga också! Jag är hel kär i hans sångröst speciellt till låten Sway.. oh my my!
Men bara så alla vet så är Ryan Reynolds still nr one in my world! ;)
Vad ha jag för planer denna vecka? Hm, det vet jag inte, vart på möte idag sista möte och sen ha jag inte gjort så mkt mera, imorn ska vi hem till killens bror och kolla på film och just fasen imorn börjar ju handbolls VM! Jag skulle lätt gå och se nån match som Norrköping/Linköping har som värdstad, skulle vara så jäkla kul!! Men mer än det vet jag inte ännu.. :/ det få vi la se, som alltid! :)
Här bjuder jag på två bilder av Matthew Morrison aka Mr. Schuester och en video med lite del av låten Sway.

 

 


You know I'd do anything for ya

Ha hållit på att ändra om lite på bloggen man det verkar inte updatera som jag vill så nu kan jag inte ser hur min bild på kommentarsruta ser ut :( Och håller på att fixa killen också, och det gå inte heller så bra för att det nåt konstigt, vissa saker gå inte heller :( vet inte vad jag ska ta mig till snart... bli bara så arg! Tro nog att jag kommer ändra lite här och där på bloggen, men vad vet jag inte ännu.. det få jag la se då :)
Sen ska man börja att träna på friskis och svettis snart, det ska nog bli kul :) gonna lose some weight here ;P
Sen ha det inte hänt så mkt hos mig, mer än att killen är speltokigt i New Super Mario Bros som var min julklapp men nu känns det som att det är hans julklapp :P haha, jag ha säkert spelat den spelen 3 dar sammalagt sedan jag fick den på julafton medan killen ha spelat alla dar i veckan sedan julafton.. haha.. so cute! ;)
Aj, nu sa jag snart kolla på tv och sen lägga mig, och nästa vecka börjar handbolls EM och vi måste ta ner julgran och julgrejer..
Jag lämnar er med Bruno Mars låt :)

Bruno Mars - Grenade


New Year 2011

Japp, det är nytt år, det är år 2011 och snart så är året 2012 här och snart kommer vi inte att finnas mera enligt Mayaindianerna, men dock hoppas jag att dem ha fel! För att jag vill helst ha barn innan jag dör.... ;)
Idag och igår så var jag inne på aftonbladet och läste om den dära Stefan Hanna eller vad fasen han heter som är kommunalrådet i Uppsala för Centerpartiet. Igår skrev han på sin blogg om att inför skatt för feta människor och idag skriver han att bidragsfuskare ska kläs ut till hyenadräkt efter fängelsestraff.. Hur kan man ens ge såna förslag eller ens skriva så i sin blogg? Jag vill gärna ge ett förslag, inför skatt för fula politiker! Ibland undrar jag verkligen vad det är för politiker vi ha i Sverige som ska leda denna land!? Moderaterna to pengar från dem som redan ha det svårt, dem som är sjuka och är gamla. Deras sjukregler borde inte ens komma upp på bordet, nästan varje dag läser man om sjuka människor som verkligen inte kan jobba men måste för att dem få inga mera sjukpenning av försäkringkassan. Viss det finns säkert några som kan jobba men dem som verkligen inte klara av det... man bli ju så arg!

Aja, nu ska jag lämna det där bakom mig. Nu undrar ni säkert om jag ha nya årlöfte, jag har bara ett men jag ha många nyårsönskingar! ;p
Mitt nyårslöfte är: Att jag ska träna och göra mitt bästa för att lose some wight.
Nyårsönskningar är: Få ett jobb, vinna på lotto och resa.. haha ;)
Vad händer mer i veckan? På onsdag ska vi sitta barnvakt tillsammans med killens mamma och styvpappa för lilla Emma och sen ha jag inga planer.. jo, klart att jag ska träna ;) och idag är det tvätt som väntar!
Aja, nu ska jag göra nåt..

Take Care!



RSS 2.0