Första dagen...

Tränade nyss på vårt Orbitrek maskin, börjar med 15 min först. Sen kommer jag att höja efter tidsviss såklat :) Så här kommer det att se ut den här veckan typ:

Vecka 1:

Måndag: Orbitrek 15 min
Tisdag: Promenad 20+20 och vila.
Onsdag: Orbitrek 15 min + promenad 20+20 och vila
Torsdag: Vila
Fredag: Orbitrek 15 min
Lördag: Promenad och vila
Söndag: Myssöndag ;)

Och igår åt jag min sista godis på ett tag, jag älskar godis men jag ska nog klara av detta :) Ha ju en stöttande pojkvän, så ska nog klara av ;) Och på prata om pojkvän, så som ni kanske vet så ha jag blivit pånyttfödd fan av Backstreet Boys, ha inte lyssnat på dom på hur länge som helst innan, nu spelar jag sönder högtalarna och min pojkvänsöron :P hahaha, men iaf, i lördag så var han på loppis medan jag låg hemma och sov, när han kommer hem så ha han köpt med dig Backstreet Boys andra skivan till mig :) Sött av honom!! :) Tack så mkt, babe! Me like, nu är det en mindre att samla på :D

Nu ska jag gå och kolla på tv!

Ha det bra and take care!


Så ser en Orbitrek ut för er som inte vet det ;)





Denna fina skiva fick jag i lördags! Thanks, babe! :)



Vet ni vad!?

Från och med Måndag ska jag börjar på diet som jag fick av en "bekant" eller ska jag säga vän kanske? Men hur som helst så ha jag och min lilla vän Anna kommit överens om att vi ska skriva på bloggen om hur det kommer att gå med träningen :) så att ingen av oss fuskar ;P Men lite läsk då och då ska nog funka.. hahaha, ne, då! Ska börja sakta men säkert iaf.. Och nej, jag är inte full, jag är bara pepp av allt prat med Anna! Ja, jag vet att under jul bli det svårt att hålla sig men man kan äta gott men ändå bra ;) Fast man kan ju säkert njuta nångång under jultiden ;) Hehehe..

Nej, nu ska jag prata vidare med Anna och minne från campen (StadiumSportsCamp).

Sov gott och dröm sött!




Ett tag sedan...

Ja, jag vet att det var ett tag sedan, men ha inte haft ork :/ Men dock ha jag lyssnat nästan sönder mina högtalare i Backstreet Boys sånger ;)
Imorn bär det nog av till killens bror, med flickvän och dottern och kolla på film eller nåt. Om vi inte ska dit imorn så ska jag bänka mig framför tv och Golden League :) Och sedan på lördag & söndag är det finnkampen :D Det ska bli kul.. :)

Snart dra ju VM-Kval igång oxå, ska bli kul att kolla då, hoppas att Sverige vinner båda sina matcher nu!

Nej, nu ska jag dra!

Ha det!


Min bror


She's A Dream

Ännu en låt av Backstreet...

Backstreet Boys - She's A Dream



Lyssna och njut! :)

All in my head!

Det första jag gjorde idag när jag vaknade var att satte på my lovers på högsta volym och gissa vem var det som klagade när jag var inne i mitt andra låt av dom!? Jo, min kära pojkvän.. haha, jag tycker att det är skitkul, vill ju att han ska gillar dom oxå men det är ju bara i mina drömmar det där ;) Meh, vad ska man göra åt saken om men ha hittat tillbaka till sin musik när man hade när man var 10-11 år? :) Jo, man kan bara stå ut och låter mig njuta av de ;) Kommer ihåg, för varje man hade pengar så sprang jag till den närmaste kiosk och köper mina idolbilder på Backstreet boys och varje gång man kommer till skolan så är det bara byta mot kompisarna. Undra vad mina bilder ha tagit vägen?! Men men, det var tiden det :P Nu 11år senare så gillar jag dom fortfarande, they still got my heart! :)
I den här inlägget skickar jag med Nick Carter's låt oxå :)

Backstreet Boys - All In My Head



Nick Carter - Do I Have To Cry For You



Lyssna och njut! :)


Jag villlll.....

ha biljett till Backstreet boys konsert på Hovet i Dec!!! Geeee miiiiig!! Älskling, jag vet att du läser mitt blogg och det här är vad jag önska mig i årspresent av dig i år ;)
Satt igår kväll och kollade på deras musik video som jag kunde hitta på Youtube, and it brings back memories :) Ha lyssnat på dom sedan jag var 10-11 år, och nu är jag 22 liksom :) Tiden bara flyer förbi en..

Baby, nu vet du vad jag önska mig i år! ;)


Hmm...

Är sjukt trött, ville bara önska godnatt till er alla! :)

Nu ska jag krama min kudde, eller iaf min brors kudde som är min under de här senaste dagarna :)
Godnatt och sov gott!




Nyköping nästa...

Japp, 13:30 tiden bär det av till Nyköping idag :) Bli nog bara umgås med la familj och mostrar och kusiner :) Vad vi hittar på vet jag inte, men det är få vi la se då.. Kanske ska höra av mig till Linda så att vi kanske kan ses en stund? Bara prata lite och snacka skit?! Men men.. nu ska jag packa och kolla på tv sen bär det av mot stationen :)

Ha en bra dag!

......

Vet inte vad jag ska ha som rubrik, ibland är det svårare än vad man tro.. Men aja, igår så träffade vi killens bror tillsammans med hans flickvän och deras dotter, vi kollade på film och blev bjudna på mat, hamburgerare och pomme, det var gott :) Vi såg på Forgetting Sarah Marshall eller på svenska Dumpad, sjukt bra film det där. Mkt skratt blev det.
Och idag var vi förbi hans mamma och kollade på Gran Torino med Clitan himself, sjukt bra film var den iaf! Love it! :) Se den om ni inte ha sett den ännu :)
Imorn bär det av till Nyköping för att umgås med min moster och min kusin Bianca, innan dom åker tillbaka på lördag. Det ska bli kul, men inte kul att säga hejdå dock, det suger :(
Borde nog sova snart för att jag ska ju med tåget som gå vid 13-tiden.. jag brukar vakna vid den tiden annars ;)
Min lillebror är på cup när jag ska vara i Nyköping :( Han ska till Skara sommarland cup, tro jag att det heter men jag kan ha minns helt fel ;) men det är iaf i Skara så mkt vet jag :) Synd, för att jag ville träffa honom oxå!

Aja, nu ska jag lyssna lite på Backstreet boys ;)

Ha det bra & godnatt och sov gott!


Min söta lillebror :)




Sötnosen Emma!


Hippies....

Dom ska jag nog heja på i Amazing Race, dom verkara vara skitballa :) Hippies power :D
Kom nyss hem från en promenad till hans bror och lämnade en grej.. önskade att vi följde med hans bror upp för att få träffa deras söta dotter Emma!! Hon är så jäkla söööööööt! Det var ganska skönt ute :) Killen köpte hem Cocosbollar och Cola.. Men vet ni vad jag är riktigt sugen på!? Kärleksmums!! Det är så jäkla gott, önska att jag hade all ingrenser hemma, men det ha jag icke :( annars hade jag bakat det nu och mumsa i mig dom :D

Fick veta idag att min moster och min kusin åker hem på lördag :( tråkigt värre! Ska hem till lilla Nyköping på Fredag och umgås med dom sista gången innan dom åker på lördagen där, vet inte heller hur länge det kommer att dröja innan jag få träffa dom igen :(
Min lille bror spelade hockey match idag och dom vann, han ska bli proffs i USA och han ha lovat mig att han ska köpa ett hus till mig bredvid hans hus och så ska han skaffa 2 bilar åt mig med :) Visst ha jag en omtänksamt lille bror!? Han är såå sööt! ;)

Nej, nu ska jag kanske ta och kika på tv, om det finns nåt bra!

Ha en fint kväll!


Emma och hennes farbror (min pöjke)


 
Sötnosen Emma!




Då var det dags igen....

För The Amazing Race idag vid 18 tiden och då ska jag mumsa i mig tacos till middagen :) Fan det är så jäkla varmt ute idag med, helt sjukt! Varför kunde värme komma när det var verkligen sommar? För att snart är det ju höst! Höst & vinter är myspys månader, man kan tända ljus och mysa framför en film, det kallas myspys :)
Måste hitta mina favoriter i amazing race idag som jag kan heja på oxå ;)

Ha de!



Mkt nöjd thai :)

Japp, som det står, så är jag helt nöjd idag :) Åt massor och trodde att jag skulle spy när jag kommer hem, men det gjorde jag dock inte, men fy satan vad gott det var alltså! Men dock blev jag besviken med "marknad", det var mkt mindre i år än det var förra året, och jag hitta inte lika mkt efterrätter som jag gjorde förra året :( Blev lite less men hej, jag hade en helt myspys dag med pojken min och lyssnade på bra musik i några timmar :) Men pojken tycker att allt låtar som spelade på festivalen låter likadant, men det tycker dock inte jag ;) Här kommer iaf lite bilder från idag :)

Maten som jag åt idag.. *mums*



Efterrätt eller kanom nr.1 som jag köpte



Kanom nr.2 (Köpte endast 2 st i år, förra året köpte jag säkert 5-6 st, blev besviken)



Thailänsk köttbullar, mkt gooooood :)



Köttbullar igen :)



En thai med köttbullar i ena handen och med en smile, så jag är ganska nöjd med årets marknad på väg hem :)



Hoppas på att det bli bättre nästa år :) Och snart är det Augusti festival här i Norrköping, ska nog bli skoj :)

Ha en underbart kväll :)

Så ja...

Snart bär det av till Thaifestivalen.. det ska bli superduper kul :D Ska proppa i mig fullt med massa mums =) tihii..

Ha en underbart dag i värme., för att det ska jag iaf ha med min pöjke :)

Ha det!

En efterlängtad daaaaag....=)

Idag, eller senare idag kommer jag att befinna mig på Thaifestival här i Norrköping, som om jag ha längtat efter den :) Det ska bli så kul och myspys.. :) Och att få äta efterlängtade saker som man älskar ;) Detta kommer att få mig att saknar Thailand ännu mer men jag är iaf ett  myrsteg närmare :) Bättre det än inget alls ;)

Nu ska jag hmm, lyssna på mina favoriter såklart, mina pojkar ;) Tihiii...

Ha det gött idag!

Jag ha blivit förälskad i.....

Backstreet boys på nytt! :) Eller jag ha aldrig slutat älskar dom, men nu ha jag börjar att lyssna på dom, om och om igen, det är bara Backstreet boys musik som kommer ut från mina högtalare! Gissa om killen min är trött på det, hahaha :)
Nick och Brian ha alltid vart mina favvo ;)

Jag vet att Kevin fattas men dom är fortfarande BSB för mig :)




Backstreet Boys - Everything But Mine


Fy satan vad det är VARMT ute!!!

Sommarvärme på länge, det känns helt okej, med tanke på att snart är sommaren slut... Lite synd och eftersom att vi är inne i Aug nu, så innebär det att om ca 4,5 månader så är det jul igen! Tiden bara flyger förbi, det är ju helt sjukt, känns som att det var jul nyligen men det var det inte. Ibland så undrar man om vart tiden ha tagit vägen?! Bara 1 vecka kvar tills min moster åker tillbaka :( Kommer saknar henne sjukt mkt! Vad bli det för mat idag då? Hmm, fundera på att äta antingen pyttipanna eller fiskpinnar med potatis, inte direkt min favoo alltså, fiskpinnar. Heller äter jag, pyttipanna, det är så goooottt!! Fast inget slå ju så klart THAI MAT!!!!!!!! Älskar att när jag åker hem till mamma så är det alltid thai mat och som om jag trycker i mig även fast jag är mätt.. tihii man måste ju passa på liksom, visst, jag kan laga thai mat men det bli aldrig lika gooood  som när man är hemma hos mamma, fast när man är i Thailand och äter det så bli allt extra goott, det är helt sjukt! :) Hahaha...

Imorn bär det av till killens mamma och äta kräfskiva, mums :)

Ha de gött!


.....

Ja, min favvo lag som jag höll på i The Amazing Race vann! The Linz family rocks!! =) Det värsta med att inte bo hemma är att man måste tvätta själv och inte bara ens kläder utan det är killens oxå :P Önska att man hade hemhjälp.. ;)  Ska snart ner till tvättstugan för andra vända och hänga upp kläder, sen är det bara en sista vända för sista tvätten :) Skönt att få det gjort oxå, men sen när man ska börjar om från början igen så bli det jobbigt.. hahaha.. tycker attd et borde bli lättare för varje gång man ha tvättat men det bli de ju inte... tihii..

Nu ska jag ner och hänga upp tvätten!

Ha det bra!

Här kommer en låt med Backstreet Boys - Happily Never After


The Amazing Race

Idag är det sista finalen av The Amazing Race, denna serie är helt sjukt bra! Älskar den!!! Hoppas på att the Linz family vinner :) Hållit på dom sedan starten :)

Ha det bra!




Hej hej hallå

Wehoo, 3:de inlägget idag, hahaha, kanske inget att vara stolt över men ha man inget att göra så måste man ju hitta på nåt eller hur :) I måndags så kom min moster och kusin från Australien till Sverige ochh stannar i 3 veckor, åkte hem till Nyköping och träffade dom i tisdags till torsdags, det var kul att se dom, ha inte träffat dom på 4 år, synd bara att min andra kusin inte kunde följa med :( men det få vi ta och ses nästa gång :)

Nästa lördag är det Thaifestival, det ska bli så jäkla kul, längtar som fan diit!

Ha en godkväll! :)


Här kommer en till Backstreet Boys - Shape of my heart


Backstreet Boys - Straight through my heart


Första inlägget :)

Ska fixa och trixa lite mer bloggen :) Så nu ska fortsätta och lyssna på mina favvo pojkband Backstreet Boys så klart ;) och jag skäms inte att säga att jag fortfarande gillar Backstreet boys :) <3

Ha det bra!


RSS 2.0