Live together, die alone

Nämen det var ett tag sen, men lusten ha inte varit i topp form för att skriva inlägg.
Så vad har hänt sen dess då? Hm, vi firade lilla E, på hennes 2 årsdagen, hon fick en hel pippi långstrum outfit, såg så söt ut. Samma dag som vi firade henne så var jag och A på loppis på förmiddag och hittade en hel del saker, eller A hittade i alla fall 16 filmer, kan ni tänka er 16 hela filmer!? Fast en av dom var ju till hans bror också, jag hittade en barnbok och en bamse kudde till lilla E! :) Sen igår så firade vi A's mamma på morsdag och vi åt och kollade på film.
Och idag så ha man tränat från 07 till 10, så jag är typ helt trött och tro att jag kommer att somna när som helst, men kan icke göra det på grund av att jag ha tvättdag idag. Dock så fint väder ute idag, fast det blåste en hel del :/
Händer i veckan då? Inte så mkt planerat, ska träna igen på onsdag tro jag och sen så ska vi kanske vara barnvakt på fredag, sen ska A till Finspång och fira sin kompis som fyller år! Just det, det är ju fotbollslandskamp på fredag också, total glömt bort det, inte bra men det ska vi se på :)
Och nästa vecka sticker jag till Nyköping på torsdagen eftermiddag och stannar tills på lördag, ska bli kul att se min syster ta studenten! :D

Aja, nu ska jag ner till tvättstugan och fixa den sista tvätten, sen kan jag ta en powernap efter den sista tvätten är klar :)

Living is easy with eyes closed

Japp, det var ett bra tag sedan men ha typ inte haft lust att skriva.. ibland bli det så att man inte orkar skriva en period och ibland skriver man mycket. Vad ha hänt då? Hmm, inte så värst mycket mer än att jag ha varit sjuk :( hatar att vara sjuk.
Igår så var vi hos A's bror och umgicks lite med honom och lilla E, vi var ute och lekte på lekparken och hade kul :) Och efter att vi åt mat så gick vi på en promenad eller A's bror, hans tjej och lilla E hänge med oss hem en bit. Och igår ha jag gjort cheesecake tills idag för att jag fyller år idag! Ska bjuda på stekt ris och grillspett :) och hoppas att dom gillar det och cheesecake som efterrätt :D Och så fick jag söta grattis sms från mina syskon också :)
Just nu gör jag inte så mycket, ska snart på börja och fixa marinad till grillspett :)

Aja, nu ska jag fortsätta och lyssna på min musik och dansa! :)

Ha en fint dag, för att det ska jag ha! :)

Somewhere only we know

Ja, en ny vecka och ny månad, min favorit :) För att jag fyller år denna månad.. tihii.
Så i lördags så var jag tillsammans med A's bror och dotter och hans brorsflickväns familj på Kolmården Djurpark, det var premiär öppning och det var så klart några A kädisar och några C kändisar som var där, såg bl.a. Kjell Bergqvist, Peter Magnusson, Sofia Wistam och några radiopratare från The Voice. Det var en kul dag på Komlården, kan man säga. Synd dock att A inte kunde hänga med, eftersom att han hade andra planer och eftersom att A älskar Kjell Bergqvist så var han lite ledsen att han inte fick träffa honom, stackare.. :P Men han kanske å träffa Kjell när vi åker till Thailand, eftersom att Kjell ha ett hus i min mammas byn och där ha mina föräldrar också byggt hus :) Hoppas på att Kjell ha kvar huset om några år :D Och eftersom att det regnade på eftermiddag och vi åkte linbanan så blåste det som tusen och det regnade in och det var kallt, så ha jag inte mått värsta bra igår och idag är det bättre men fortfarande lika ont i halsen.. :(
I veckan ha jag inga planer direkt, det få visar sig vad det bli :) Det är bara 1 månad kvar tills syrran min ta studenten, det känns sjukt men är glad för hennes skull.
Aja, nu ska jag göra nåt annat, vad vet jag inte än :)

Take Care!

RSS 2.0