Happy Halloween, Everyone!

Idag är det halloween i USA och självklart det idag som dem flesta firar eller iaf jag och min kille gör det :) Vill åka till USA när det är Halloween eller runt jultiden, kan ni tänka er? Alla julfilmer som man ha sett och hur fint det är i filmerna men att kunna ser det i verklighet är ju bara ett måste! ;) Så det stå i min måste göra lista.
Vad har man gjort denna vecka då? Inte så värst mkt iaf, vart barnvakt en timme och sedan har vi vart och handlat och kolla runt i Ingelsta shopping igår, mkt folk och det märks att det var lönings vecka. Var på media markt också och dem ha fått in Nintendo Wii i rött! JAG VILL HAR! Varför kunde dem inte släppa den när jag skulle köpa min? Men hursomhelst så är jag ändå nöjd med min vita och fina ;P
Kan ni tänka er att det är snart jul? Och när man pratar om jul så tänker man på vinter och snö, right? Men vilka konstiga väder vi ha fått då, förra veckan så måste man gå i vinterjacka för att inte frysa ihjäl och denna vecka kan man gå med höst jacka igen? Liksom från snö till soligt? :/
Idag är man ensam hemma eftersom att min kille är hos sin kompis för att dem ska ha Halloween filmerna race, säger man då? :P Hahaha..
Nästa vecka inga planer heller, mer än att vi kanske ska hem till hans mamma och äta middag och kolla på nån film. När det bli nästa vecka har vi inte kommit överens om ännu, men det få vi se.
Vad ska man göra nu då? Få vända mig till tv snart och kolla på nåt, vad vet jag inte men det få bli vad det bli :)

Have a very good Halloween! (hoppas att man säger så men ni vet vad jag menar... tihii)


I like it

Ja, nu har man fixat lite på bloggen, kanske inte så stora förändringar men lite förändringar är det iaf, är ganska nöjd med det just nu men kanske fixar mera längre fram, you never know ;)
Vad har hänt i helgen då? Inte mkt, vart bara hemma och tagit det lugnt, var på willys en sväng och just det, det har snöat här i Norrköping...
Var på bio i onsdags och kollade på Buried med Ryan Reynolds, den var bra (Y).
Vad händer i veckan då? Inget inplanerat men ska väl nog umgås med pojkvännens bror och hans dotter och kollar på film eller nåt men mer än det har jag inga planer alls.
Nu känns det iaf att hösten är här och den är snart förbi också, snart så kommer vinter, det ska bli kul och hoppas att det är snö till julafton :) Snacka om julafton, snart måste man börjar shoppa julklapparna också, vet inte vad jag ska ge till mina syskon :/ Nån som vet vad man kan ge en 18 åring och 13 åring? skulle vara mkt tacksam! :)
Nu ska jag gå och göra nåt nyttig :)

Ha en bra dag!

Enrique Iglesias - I Like It


I ♥ YOU

Idag är det vår årsdag.. gissa hur mång?! Jo, det är hela 6 år har vi varit tillsammans idag! Grattis, till oss säger jag :) Det har gått så jäkla fort, tiden bara flyga förbi.. Jag vill bara säga att jag älskar dig och du betyder mycket för mig, du gör verkligen min dag, morgon och kväll ;) I just love you!

♥ I LOVE YOU ♥

Ha en bra dag! ;)





Dagens kändis är

Eddie Cibrian


The Other Guys

Var på bio idag och såg The Other Guys, sjukt bra film, älskar det. Skrattat som en galning ikväll :) Och innan bion så var vi uppe en sväng hos pojkvännens bror och umgicks med dem, och hade kul. Sen ska man gå och se Buried, verkar vara skitbra, och dessutom med en av min favorit skådis ;) Inget kan gå fel där inte.. tihii.
Ikväll spelade också många EM-kval matcher men inte Sverige dock, men Holland fick bara 1-0 mot Moldavien, tack gode gud för det. Sverige ligger på andra plats med en match mindre spelad, hoppas på en vinst eller lika match på tisdag men helst en vinst! Måste vinna mot dem dära skådisarna som kallar sig för Hollandslandslag. Skådisar hela bunten och spelar sjukt fult!!

Aja, nu ska jag vidare och kolla på LOST, sista säsongen :(
Take Care!

Dagens kändis är

Josh Holloway

That's Beautiful To Me

Firade idag som sagt pojkvännens brorsflickvän, hade en kul stund och sedan så hjälpte killen sin bror med deras soffa eftersom att dom ha köpt en ny medan jag lekte med söta Emma :D Sedan har jag vart på stan en snabbis och gjort lite staff.
Imorn ska vi till Media Markt och ingelsta shopping för att LOST kommer ut imorn och killen ha den! :) Well, jag gillar LOST också... Om exsakt 2 veckor så... well, det få bli en hemlighet än så länge..

Nu ska jag gå och fejja mig och lyssna på musik och snart tv! :D

Take Care!

That's Beautiful To Me - Jaron & The Long Road




Dagens kändis är



Matthew Fox

The One

Grattis, Nyköping Hockey Team 97 för vinsten i Malung!!! Hur bra är inte ni? Alla matcher som ni vann är typ med tvåsiffrigt, förutom finalen där vann ni med 5-0 men det spelar väl ändå ingen roll för att ni är helt grymma! :) Det är så kul att följa er!! Och grattis till min bror Ludvig som blev matchenslirare i finalen och gjorde mål, så stolt över dig! :) Hoppas att du haft kul i helgen i alla fall! :)
Vad ha jag gjort mer? Hm, inte mycket, var hemma hos pojkvännens bror och passade deras dotter och bara tagit det lugnt. Händer i veckan? Hm, på tisdag ska vi fira pojkvännens brorsflickvän som har fyllt år och sedan imorn kommer pojkvännens föräldrar hit och hjälper oss med att sätta upp lite saker. Nu låter det som att vi ha flyttat man det har vi inte, det är nya saker som ska upp bara :) Vi trivs bra där vi är, billigt hyra för en 2:a och 20-30 mins promenad till city eller ICA Maxi/Ingelsta Shopping, så nöjd är jag :)

Nu ska jag gå och göra inget på annat ställe typ.. vet inte.. :P

GRATTIS IGEN NH TEAM 97!! :D

Take Care! :D

Dancing On My Own...

Japp, nu är det helg och har inga planer alls.. :/ Men nästa helg så bli det iaf bio, ska kolla på The Other Guys med Will Ferrell och Mark Wahlberg, ska bli kul..
Nu känns det iaf att det är höst ute, börjar i kallt ute nu men det är mysigt, nu kan man tända ljus och kolla på en bra film med sin kära :) Och lyssna på alla sommarplågor (låtar).... och tänka tillbaka hur kul man hade i somras ;)
Nu är min bror uppe i Malung och spelar hockey och dom vann första matchen med 11-0, hur sjukt bra är inte dom då!? Och han gjorde 2 ass.. Stolt syrra! :D Man bli bara så glad när det gå så bra för killarna i team 97! Dom bli bara bättre och bättre, för 2 helger sen tro jag så spelade dom en cup för 96:or, dom kom 4:a så det är rätt bra :) Lycka till imorn! :D

Men det är åter och se vad som händer imorn.... :)

G'Night and take care! :)

The Other Guys Trailer


RSS 2.0