Need You Now

Älskar denna låt, den är gjord av Lady Antellum men Glee ha gjort en cover på den.

Glee - Need You Now (Puck & Racel)


Lady Antellum - Need You Now


Picture perfect memories

Japp, ännu en vecka ha gått helt sjukt.. Inatt är det Oscarsgalan och det ska vi kolla på typ.. eller försöka att kolla på den iaf :P och om vi lyckas det är annan sak! :D Haha, anyway, idag är det söndag och då ska vi ta det lugnt och inte röra på mig nåt typ..
Har kollat på friends en av mina favorit serie, är inne på säsong 8 nu, det kändes att jag nyligen börjar kolla på den.. skulle lätt kunna kolla på en hel säsong bara på en dag! :) Älskar friends!
Jag har försökt att leta upp mina syskon på pappa sida på fejjan, varför vet jag inte, jag vet att jag ha redan två syskon som jag redan älskar överallt i denna värld men någonstans i mig säg att jag inte borde straffa mina andra två syskon för vad jag känner för pappa. Alla som känner mig i militärområde där jag bodde när jag var lite säger att "min" syster är jättelikt mig och det kanske hon är också... why it's this so fucking...!!? Ja, jag har inga ord lättare sagt.
Jag älskar thailand, det är liksom mitt hemland, jag känner mig som hemma när jag är i thailand, det kändes att jag aldrig lämnat thailand och ingen är förändrat men självklart har det ändrat. Ni vet vad jag menar, right? När man åker någonstans och när man bara landar på flygplatsen så säger hela kropp och hjärta "Home sweet home" eller "Nu är jag hemma så jag är hel igen" och så kan man inte sluta att le? Folk undrar säkert om ha tagit något för att man inte kan sluta att le, haha. Men så känner jag när jag är i Thailand, men när jag kommer hem till Sverige igen, och ja, jag älskar Sverige och allt här men det känns som att det är bara ett stop för mig, ja, jag kommer säkert att bor i Sverige tills jag är gammal och allt, but hope not, jag vet att du inte heller vill det A.K. ;) Jag ha alltid drömt som många andra ha drömt om och det är att bor i USA, jag vill bo i L.A inte i NY utan L.A. Vill bor där och jobbar där. Jag ha ju aldrig personligen varit i USA men jag tror att jag skulle ändå känna mig som hemma, jag tror att jag skulle få samma känslan som jag har när jag är i Thailand. Jaja, drömmar kan man ju altid göra! :P Eller så få jag åka snålskjuts av min brors hockeykarriär ;p han ha ändå lovat mig att han ska köpa hus till mig i USA och en snygg cab så jag är ändå på rätt väg! ;) Haha..

Aja, nu ska jag göra nåt annat, vad vette fasen!

Bror min, en sån här bil och jag kan nöja mig med en sån hus i början :P

 


Thank you for all the memories

Igår när jag tittade igenom mina bilder som jag ha och som jag scannade in och la upp den på fejja.. vad för bilder tänker ni, right? Well, det var några gruppfoto på IFK Nyköping F87, det var ett tag sen man var ett flicklag och inte nog med den när man tittar igenom bilderna så kom alla fina minne tillbaka. Fan det var roliga tider det, man hade så jäkla kul, träningsläger, alla cuper man var på och hur rolig man hade på träningarna och matcher och självklart utanför plan också. Kan inte sluta att ler när jag tänker tillbaka, tro nog att vi hade nyköpings bästa tränarna.. ;p
Vem skulle inte vilja att träna oss liksom? :P Haha, nää då..
Kom ihåg en sak, det var så att åren innan vi skulle börja spela 11-mana, jag tror att vi var 12-13 år gamla, och vår tränare Stefan, jag tro och kommer alltid att tro att det var hans idé att vi skulle köra konditionsträning nästan varje träning på hösten där innan säsongen var slut i 7-mana. Fast man kan ju tacka honom senare när förträningen i 11-mana börjar :P Så Stefan, du hade kanske trots allt lite rätt ;p haha.
Gothia Cup måste ändå vara den bästa cupen ever, fy fan så jäkla kul man hade där, en av dom bästa minne man kan ha som fotbollspelare :)
All I have to say it that IFK Nyköping F87, thank you for all the memories! :love: You guys are the best! :)

IFK Nyköping F87 - 1998?


IFK Nyköping F87 - 2000



IFK Nyköping F87 - 2001 Gothia Cup



IFK Nyköping F87 - 2002 Gothia Cup


Cheesecake/Glasstårtan

Ja, jag vet att det finns flera olika sorters cheesecake men denna som jag gjorde är som en glasstårta typ, den är mkt god enligt mig iaf ha gjort det 2 ggr innan och båda gånger blev det bra. Dock så ändrade jag på en grej när det gäller digestivekex, på recepten som finns så ska man ha 10 st digestive men eftersom att jag tyckte det var lite så utökade jag den till 15-20 st. Men hur som helst här kommer recepten till Cheesecake/glasstårtan:

Ingredienser:
  • 3 st ägg
  • 1,5 dl strösocker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 200 g philadelphiaost
  • 3 dl vispgrädde
  • 15-20 st digestivekex
Det går att använda elvisp genom hela det här receptet med undantag för sista steget där man använder en sked. Om du gör allt i samma ordning som beskrivet nedan så behöver du inte diska elvisparna mellan de olika momenten.

Dela äggen. Lägg äggulorna i en bunke och äggvitorna i en annan. Häll strösocker och vaniljsocker över äggulorna.

Vispa först äggvitorna till ett fast skum (med rena vispar) använd gärna elvisp. Skummet ska vara så fast att man kan vända upp och ner på bunken.

Vispa äggulorna och sockret till en pösig ljusgul smet, gärna med elvisp.

Blanda i philadelphiaosten. (Kör på lägsta hastigheten på elvispen).

Vispa grädden i en egen bunke. Den ska vara lite lagom fast, ungefär som du skulle ha vispat den att äta till en efterrätt, det är inte så jättenoga. Rör därefter ner den vispade grädden i den andra smeten med lägsta hastigheten på elvispen.

Rör försiktigt med en sked ner de vispade äggvitorna.

Krossa kexen och lägg hälften av detta på botten av en rund form med löstagbar botten. Använd gärna en mortel, men man kan också krossa dem med fingrarna eller en sked eller gaffel på en skärbräda.

Häll i smeten och strö resten av kexsmulorna ovanpå. Och lägg in den i frysen i 5 timmar, tag ut kakan 15-30 minuter i rumstemperatur före servering.

Enjoy! ;)




Silly love songs

Glee - Silly love songs


What a girl wants

Denne vecka ha gått fort som attan! Vi ha inte hunnit göra så mycket, var på stan i tisdags och kollade runt lite, tagit det lugnt resten och idag var jag en sväng förbi stan och till killens mamma för att låna elvisp som jag ska ha för att fixa cheesecake idag :) Ska visa er sen i nästa inlägg efter att jag ha gjort det. Ja, jag vet att det kanske är dags att vi köper en elvisp själva, jag har det alltid i bakhuvudet men när det kommer till själva action är en annan sak, för att jag glömmer alltid bort det och när jag ha gått ut ur affären och är halvväg hem så kommer jag på det och bli sur på mig själv och det bli så många gånger.. haha :P
Vad ska man göra imorn då? en söndag, ta det lugnt.. gillar inte vinter just nu, från sol och plus grader till snö och minus... älskar vinter annars men just nu är jag trött på vinter! :(
Lyssa på musik just nu och kolla runt lite på nätet och bara tråkar ut mig själv.
Aja, nu ska jag gå och fixa till cheesecaken nu, bilder och recept kommer i nästa inlägg! :)

Take Care! ;)

I can't hate you anymore

Fy faan, vad livet är orättvis ibland.. känns som att alla man känner åker utomland, jag vill också åka utomlands. Jag vill åka till Thailand, jag har inte varit i Thailand i 7 år! I hela 7 år.. kan inte fattar att det var 7 år sen. Jag saknar maten och värmen, jag vill hälsa på släkten, eller iaf dem släkten jag ha på min pappa sida, dock inte så värst sugen på att hälsa på min pappa m. familj. Men hur som helst så vill jag åka till thailand, så nu tycker jag att jag ska få tur i spel också så att jag kan åka utomlands och spara pengarna. Jag vill ha tur i spel, varför är det alltid gamla tanter och gubbar som vinner miljoner för? Varför kan inte jag få den turen att vinna något?... :(
Livet är som den är.. :(
Var på stan idag och ska dit imorn igen, sen ha jag inte planerat nåt. Kanske gå på bio? Vill se You Agian med Betty White men dock så gå den inte i Norrköping eller Linköping, finns bara i sthlm vilket suger. Och jag vill också se filmen Just go with it med Adam Sandler och Jennifer Aniston.

Aja, nu ska jag vidare men här är trailer av Just go with it och You Agian:

 


Here I am, once again

Japp, helgen ha gått nu och gjorde inte så värst mycket mer än att kickade killarna i poker! :P Hahaha, vem sa att inte en tjej kan spela poker? ;) Så är man 200 kr rikare! :P Wehoo..
Idag ha det bara vart lugnt, kollat på glee och ska snart ta och titta på vänner.. :) Lugnt kväll helt enkelt.
Missbedöm mig inte, visste ni att "the only two men who understand women are Ben and Jerry"? Det stämmer nog ska ni se, jag älskar min kille och allt men Ben and Jerry är nog dom som ändå förstår mig! :P Hahaha.. Jag älskar verkligen Ben and Jerry, så jäkla goda glass, kostar mycket men värt pengarna. Har testat Cookie Dough, Half Baked, Strawberry Cheesecake och Phish Food, men favoriten ligger nog Strawberry Cheesecake men inte med mycket.. Dock så måste jag testa de andra också såklart, vilket jag ska göra :)
Vad händer i veckan då? Well, på onsdag ska jag in till stan och så kanske skulle vi vara barnvakt också, men det är inte säkert ännu det är åter och se.
Vet ni vad jag saknar? Att spela fotboll och att känna mina fötter på en grön gräsmatta och bara njuta avv det. Jaja, jag vet det låter knäppt men jag man spelat fotboll en stå del av sitt liv så kan man inte hjälpa att saknar det. Fotboll var ju där jag kunde spela bort min ilska och aggression och efter det så bli jag glad och visst jag var inte alltid arg och så men det var ett skönt sätt att uttrycka sig. Jag saknar verkligen fotboll! :(
Jag ska börja att träna här hemma för att få upp lite konditionen lite och sedan ska jag träna på friskis och svettis och efter att jag känner att jag mår bättre och känner mig säkert så kanske kanske kan jag börja med fotboll i sommar? Eller kanske nästa år? Who know.. jag vill verkligen börja att spla igen..
Aja, nu ska jag lyssna på musik och gör nåt annat..

Take Care!

Everyone smiles in the same language

Japp, idag vart det tvätt och tittat på vänner och the O.C som gällde :) Soft fredag som alla andra fredagar :P haha.. och idag fick jag min alla hjärtans dag present :) Ja, jag vet att det är 10 dar dit men eftersom att min kille är så underbart och älskar mig så gav han mig den idaag! :) Och jag fick.... första säsongen av GLEE..!! :D Ha jag världens bästa kille eller vad?! :D Tack, babe!! :love:
Imorn är det poker som gäller ska vinna! Eller iaf försöka att vinna! :P Haha..
Och just nu håller jag på att fixa lite på bloggen, jag vet inte varför men det kan vara för att jag är uttråkad men snart snart så ska jag kolla på glee efter att killen ha kollat klart på sin serie (the shield).

Aja, nu ska jag lyssna på musik och fixa lite till på bloggen! :D
Take Care!

Just one

Idag vart det att gå hem till killens bror och kollade på Grown Ups filmen, helt sjukt kul film. Skrattade typ hela filmen, jag vet att det skulle vara roligt men det var roligare än jag förväntat mig, haha.. Och innan filmen så lekte vi eller jag med hans niece, det var kul.. hon är så sööt!
Imorn/idag så ska det tvättas och kanske hämta ut paket åt killen, eftersom att man är så snäll :) Och kanske städa eller så kanske få vi städa på lördag innan pokern börjar.. Och idag är det bara 10 dar kvar till alla hjärtans dag ;)
Just nu är jag uttråkad medan killen kollar på The Shield som jag är inte så jätteintresserad av men dock ska jag ge den en chans för att göra killen glad ;p haha.. det blev några vänner avnitt idag med och snart bli det nog några vänner avsnitt sen :P
Btw, tittade på SATC (sex and the city) andra filmen förra helgen och jag kan ärlig säga att jag ha förlorat över 2 timmar av mitt liv som jag aldrig få tillbaka igen. Det var så damn dåligt, ville stänga av efter 30 min, varför jag inte stängde av fråga mig inte och jag ångrade att jag inte gjorde det. Alla som gick på den på bio borde få tillbaka sina pengar, fy satan vad den var dåligt, 2 hours of my life that I never get back!! But thank god for The Blind Side :P that film save my life after I saw SATC! Haha :P
Take Care!

Grown Ups trailer:


Today tomorrow and always

Japp, idag gjorde man inte så mkt, vaknade tidigt och bara tagit det lugnt och kollat på vänner (friends).
Missade dock O.C idag :( få ta nya tag imorn :) Vad ha man planerat denna vecka då? Inte värst mkt, ska tvätta på fredag men kanske ta och tvättar imorn istället? :/ vet inte, kan inte bestämma mig men hur som helst så ha man bokat tid tills på fredag och på lördag ska jag spela poker :) Jag är grymt på det... haha, well, jag gör mitt bästa iaf och att om jag vinner är ju bara ett plus :P
Jag satt häromdagen och tänkte att jag inte ha sett min bror spela en enda ishockeymatch denna säsong!!? Känner som jag är världens sämsta storasyster någonsin, men när jag ha åkt hem så ha han inte haft nån hockeymatch eller nåt, och oftas så försöker jag åka hem när han ska spela så att jag kan kolla på matcher eller matchen men denna säsong känner jag mig sämst! :( Han ska iaf veta att jag är stolt över honom och att han är duktigt på hockey och att jag kommer att heja på honom hemifrån mig.. Jag vet att Norrköping är inte så långt från Nyköping men när man inte ha så mkt pengar så kan man inte alltid åka för att det kostar! Jag önskar verkligen att jag kunde kolla på alla matcher han spelar och cuper han spelar men jag kan verkligen inte. Men en sak kan jag iaf lova dig min bror är att jag kommer och heja fram dig på cupen i april, ha aldrig missat det och kommer nog inte göra det heller! :)
Btw, för ett tag sedan så satt jag och sökte efter mitt namn på google när jag är uttråkad och det kom upp en från skol -DM i handboll, sjukt kul jue! :D Haha, känner mig så stolt! ;p

Aja, nu ska jag fixa något, vad vet jag inte..
Take Care! :)



Take a bow

Ännu en vecka ha gått eller kanske man ska säga att januari ha gått förbi, en hel månad bara vips.. den bara försvinn. Nu är vi inne i februari månad, och alla hjärtans dag om 13 dar :) Undra vad jag ska få av killen?.. hoppas nåt bra ;p
Vad ha man gjort förra veckan? Hm, inte så värst mkt, handboll, filmkväll hos killens bror, och stack dit på söndagen också. Lilla Emma ville följa med mig hem i söndags när jag skulle gå för att hon ville träffa fajbjoj. Hon sa hejdå till alla och var redo att gå, det var så söt, borde ha filmat in den..! :)
Nu bli det ingen mer handboll *buhuu*, vad ska man då göra? Iofs så börjar ju LG hockey games snart plus hockey VM 29/4-15/5 och sen är det EM-kval i fotboll snart sen då? Vad ska man göra sen då? Haha, ja, det ser mkt ut men det gå ju så snabbt.. Copa America är ju i sommar men jag vet inte om jag få se :P Haha..
Vad händer idag då? Inte så värst mkt, tror ja inte.. kanske ut en sväng och hitta på nåt..

Aja, nu ska jag kolla på tv snart för att The O.C börjar, kanal 5 kör rerun på The O.C! :) Love it!

Take Care & Take Care! ;p

RSS 2.0