Oh nooooo...

Japp, nu är påsken snart här, vilket är lite kul. Vädert har varit superb och det ska bli varmare nu till helgen :)
Igår så rensade vi i källare och det kände hur skönt som helst att få det gjort nu kan vi iaf komma in i förrådet och njuter av spaces som vi ha fått :D Tummen upp för oss!
I tisdags så var vi barnvakt åt lill E, hämtade henna på dagis och hade skoj med henne. När jag skulle handla så ville hon inte att jag skulle gå och då frågade jag henne om hon vill gå till "farmor?" "Neej", "farfar?" "Nej"... "Ska du gå till farbror då?" "Mmm"... så hon fick gå till sin farbror medan jag gick och handla och A sa att dom satt och lekte ;) och hon fick värsta skratt attacken när vi lekte, det var så kul.
På lördag ska vi iaf hem till A's mamma och styvpappa för att fira påsk tillsammans och få massor med godis :P tihii. Sen om vi ska sova över är inte riktigt bestämt ännu, men det är åter att se.
Btw, nu när det börjar bli fint och allt så börjar mina ögon kliar som satan! Pollen ta död på miig! :( Jag vågar nästan inte ta allergitabletter för pollen för att när man läser "info" eller vad den nu heter som man få med i asken så stå det massor med skrämmande saker som att man t.ex tappa hår. Det är fan skrämmande :/ bli ju rädd...
Aja, nu ska jag göra nåt annat...

Glad Påsk! :)


What's your favorite scary movie?

Japp, idag är det söndag och det är ganska bra väder ute, önska att man kunde grilla :)
Vart på bio som sagt i fredags när jag kom hem från Nyköping och såg på Scream 4, en mycket bra film, kanske inte lika bra som den första och så man det var fortfarande bra. Adam Brody var ju med dock inte alls så mycket :( Tycker att han borde göra mer film så att man kan se honom mera.. :)
Just det, fick massor med goda saker av lill sis också, vlket tackar jag så mycket för och så fick jag en väska som hon fick av vår moster som hon inte ville ha, så jag fick den. Det är en Jimmy Choo väska, tyckte att den var jättefint och jag kommer att använda den mycket, det kan jag lova! ;p
Och snart kommer jag att få mera goda saker när min bror och resten av familjen kommer hem från thailand i maj..
Vad ska man göra idag då? Och vad ska man äta idag? Det tråkiga med att man bo själv är att ibland man inte vet vad man ka laga för mat, när man bodde hemma så behövde man aldrig oroar sig för vad för mat man ska laga då är det mamma som stå för matlagning. Inget gå att jämnföra med mammas mat, det är det jag längta mest till när jag åker hem till familjen att få hemlagade mat av mamma, klart jag längtar efter att få träffa mina syskon också och resten av släkt om man ha tur :P Haha. Men mammas mat är nog det bästa jag vet :)
Aja, nu ska jag fundera vidare om vad jag ska laga för mat..
Fortsätt trevlig söndag.. :)

Så här ser väskan ut:

 


Snyggt va? :)

Say whaaat?

Ja, det har vait friskis och svettis för min del idag och igår, skönt. Väder var bra igår men idag var det lite kallare, kan inte det vara varmt varje dag? Mn en sak är bra dock att det är ljust ute när klockan är runt 20:00 :)
På torsdag så bär det av mot Nyköping (igen), ska bara stanna där över natten bara, lill sis kommer hem då från Thailand och hon ha med sig lite gott till mig från thailand, att träffa henne är bara ett plus! ;) Haha, nejdå, skoja bara.. Och på fredag så kanske det bli bio, jag har inte bestämt mig ännu om jag vill gå på bio med A och hans vänner, då skulle vi se på Scream 4, om jag följer med så följer med bara för att jag vill se Adam Brody är med ;P tror nog att jag bestämmer mig tills på fredag iaf.
Imorn är det Thailändska nyår som heter songkran, jag ha inte upplevt detta på många år, vilket jag saknar jättemycket. Att man kan kasta vatten på varandra och bara ha kul, till och med poliser är med i detta, kan ni tänka er då hur kul detta vattenfestival är? Tror att det var 14 år sen sist jag var med på songkran, nästa gång jag åker till thailandska jag boka in mig på att åka när det är songkran :)
Det är onsdag imorgon och jag vet inte vad jag ha för planer, ha inte planerat in något..
Aja, nu ska jag dramig vidare och bli nog tv snart :)

Scream 4 Trailer:


Can anybody find me somebody to love?

Ja, veckan ha gått fort och inte gjort så mkt mer än bara sitta hemma och tagit det lugnt båda A och jag har vart lite dåliga men nu är det bättre :)
I onsdags så var vi en sväng till Media Markt och ICA Maxi för att köpa lite saker, och på Media Markt köpte jag Wii Fit, det är så kul ha kört med den nu de dagarna, tummen upp för Wii Fit! ;D Så nu kör jag här hemma också.. tihii
Vädret har vart jättekonstig, sol ena sekund och regn de andra.. vill ha våår nuu!!
Aja, nu ska jag laga mat och kolla på nåt annat.
Denna bild hittade jag genom min syrra's fejja, denna bild är tagen i bangkok.. ;P




No time for losers 'cause we are the champions of the world

Japp, hela helgen befann jag mig i Nyköping och kollade på när min bror spelar cup. Det var en kul helg, dock saknar jag min syster som är alltid med mig när vi kollar när vår bror spelar cup i Nyköping, men hoppas att hon haft kul i Thailand iaf :) Hur gick cupen då? Jo, dom vaaann!!! Detta är 3:e året i rad som dom vann deras egen cup! Helt sjukt duktiga är vad dom är, är så stolt över min bror och hans laag :D Dom har varit helt obesegrade alla 3 åren, från grupp spel ändå till final hur bra är inte dom då!? Tro nu inte att bara dåliga lag som är med i cupen, det är sjukt många bra lag som är med i denna cup... Killarna är bara så jäkla bra bara! Grattis till Nyköping Hockey Team -97!
Ja, vad mer ha hänt? Hmm, typ inget, har typ bara vart i ishallen hela helgen, vilket innebär kallt hela helgen :P nää, så farligt var det inte men lite kallt om kroppen bli man när man är i ishallen hela dagen långt.
Sen idag har jag inte gjort så mkt, pappa och mamma och brorsan skjutsade hem mig, eller pappa körde och mamma och brorsan bara följde med :P Haha.
Juste ja, är typ sjuk tack vore A som var sjuk innan jag åkte till Nyköping och han blev smittad av lilla E. Och att vara i en kallt ishall hela helgen hjälper inte mig direkt men man måste ju stötta sin bror, right? :)
Aja, nu ska jag ta en huvudvärkstablett och kolla på tv eller nåt.

"Tack ska ni ha, det gjorde ni bra, NH NH NH!"

RSS 2.0