Dagens kändis är



Tom Welling


I think I just need some closure...

Tro att det behövs men jag vet inte hur jag ska göra det. Hitta nån som kan översätta åt mig? Eller ska jag skriva på engelska och låta han hitta nån som översätta åt honom? Jag vet inte, har funderat länge på denna om jag ska göra eller inte göra... men valet är svårt. Jag har mycket att säga till honom men ändå så kan jag inte hitta de rätta orden som finns... Har man inte funnit i ens liv i snart 17 år så borde det finns mycket att säga och jag vet att jag har men jag vet inte hur ska jag få ut allt som jag har i tankarna. För att den saken är svårt, och det känns kanske lättare och skriva av sig här. Jag kanske mår bättre om jag får ett avslut? Inte för att jag mår dåligt nu men ni fattar vad jag menar. Jag vill har ett avslut och få säga allt jag vill säga till honom. Funderade på igår att börja och skriva ett brev och mamma får översätta det åt mig men då tänkte jag oxå att brevet kan blir många sidor... ja, så mycket har jag att säga till honom även fast han inte förtjänar det. Men han är trots allt detta min pappa,

Bubbly...

Vad ha hänt? Hmm, inte mkt, ha köpt Wii och här spelades det en hel del, här behövs det ingen gym eller person tränare ;) Igår var vi hemma hos killens bror och kollade på film och umgås. Fixade pass igår också, eftersom att mitt ID ha gått ut och om jag skulle bli sugen på sprit så kan jag inte gå in och köpa det själv eftersom att alla fråga efter ID, så snart kan jag köpa ut till miig själv igen :P Haha... Vad händer mer i veckan då? Ska fira killens mamma och styvpappa eftersom att dom fyller år, alla i hans släkt fyller år i september så mkt pengar som kommer att springa iväg..
Julen är inte långt bort det är helt sjukt hur snabbt tiden ha gått :/
Nu ha min brorsa börjat på min gamla högstadie, han ha min gamla lärare i matte och fysik som klassförståndare och han ha min gamla idrottslärare som enligt mig var en av dom bästa lärare som jag ha haft och så min gamla bildlärare också... Aja, nog om det, men hur som helst så ska jag antingen lata mig vidare eller så ska jag bara lata mig ;) Haha..

Take Care! :)

Colbie Caillat - Fallin' For You


It's been a while...

Yes, det var ett tag sedan men jag ha inte haft ork att skriva.. men nu tänkte jag ta upp bloggen igen :)
So what has happend in my life? Well, my frineds, let me tell you all:
Har jobbat på lager i 1,5 månad och det var skitkul, skrattade varje dag och första veckan var nog bäst ;) Snackade en hel del om fotboll och några andra saker som man kanske inte ta upp så det få stanna mellan oss som jobbade på den ställe ;)

Sedan så ha min moster, kusin och morbror varit i Sverige och hälsade på, det var sjukt kul, synd att man inte kunde se dom ofta, eftersom att jag bor i en annan stad men fick iaf träffa dom mer än förra gången. Morbror var bara i Sverige i 2 veckor medan min moster och kusin var i Sverige i kanske lite mer än 1 månad :) Har varit på Grönan också, morbror och moster bjöd på allt.. ångra lite att jag inte åkte fritt fall, få nog ta nästa gång ;) Sedan så har det varit Nyköpings festdagar som jag var på också, medan jag ha lite koll på min bror som åkte som en galning på sakerna som fanns :P Men vi hade kul tillsammans, sedan när brorsan åkte virrevinden, eller vad den nu hette så såg jag två personer som jag kände igen på målningen som dom hade.. ska visa bild sen;)

Sedan har det varit fotbolls VM vilket är sjukt roligt, men lite synd att Sverige inte var med, men jag hade en annan lag som jag kunde heja på och det var Uruguay ;) Pojkvännen älskar Uruguay så inte kan man göra honom besviken inte.. Jag ska nog börja heja på Uruguay förutom när Sverige spela då klappar nog hjärta lite mer för Sverige, sorry, bebe ;) Och så VANN jag VM-tipset vi hade på jobbet också, helt carzy! :P

Och nu gör man inte så mkt, bara ta det lugnt och lyssna på musik ska nog lägga mig snart :) Så, Over and Out, folks! :)

Take Care!

Still Backstreet fan? Hell yeah! Here is AJ:



AJ agian:



Last but not least Nick:





RSS 2.0