I need your grace to remind me, to find my own

Ja, det var ett tag sedan men har inte haft ork att blogga, varför vet inte.. Hur är hösten här känns det som iaf, idag och igår så blåste det som attan, känns som att man ska blåsta bort med vinden eller nåt :)
I lördags så var vi på kräftskiva hos A's bror och där kom även A's mamma och styvpappa och där kollade vi på fotboll och tennis och åt och hade kul och framåt kvällen efter lilla E har gått och lagt sig så spelade vi kort och åt godis och chips och det var roligt och riktigt myspys :) Sen har vi väl inte gjort så mycket mer än att bara ta det lugnt.. Okej, lungt och lungt har det kanske inte varit, deppig kanske.. för att Sverige förlorade en av DEN viktigaste matcher i EM -kvalet, vi måste nu helst vinna mot Holland för att kunna komma som bästa två och såklart med lite hjälp från andra laget också som jag just nu inte vet vilka det är eller antingen måste vi ta poäng mot Holland för att kunna kvala mot dem andra 2: orna, så antingen måste vi ta alla poäng som är kvar.. eller kanske 4 poäng räcker? :S Jag vet inte riktigt, det är jobbigt att tänka på det just nu för då bli man ännu mer deppig...
Sen gå jag och hoppas på att min bror ska spela match mot Linköping på söndag så att jag kan åka och kolla på honom när han spelar, skulle har gått förra veckan då dem skulle möta Vita Hästen men så ändrade dem till att spela hemma i Nyköping istället, men min bror var ändå inte med den matchen så missade jag iofs ingenting men ändå.
Ikväll så bli det CL match och sen imorgon så ska man tvätta..
Aja, nu ska jag fortsätta och lyssna på musik och göra något annat! :)

Take Care!

RSS 2.0