Long time no see :)

Hahaha, ja, det var ett jävla bra tag sedan men ha fasen inte haft lust att skriva, men nu känner jag för att skriva igen :P Nu har fotbolls VM dragit igång för fullt, vilket är sjukt bra! :) Då finns det nåt att göra när man kommer hem från jobbet och sitta och glor på fotboll och sedan gå man och lägger sig vid 22-23 tiden :P Jobbar på ett lager tills den 23:e juli, inte långt men det är pengar :)
Och nu har campen börjat också, saknar verkligen campen, har inte fan jobbat där på 2 år :/ men jag ska iaf hälsa på denna veckan, ha en kompis från Nyköping som ska jobba, ha inte sett henn på ett tag och vilket ska bli kul att träffa henne :)
Men eftersom att denna VM är inte Sverige med så kan jag inte heja på dom :( men ha man en kille som är carzy i Uruguay och dom är med i VM, så klart att man heja på dom. Forlan är inte så dåligt att titta på plan ;) haha.. och sjukt bra fotbollspelare också, lika så Lugano :P haha, han är värsta söööt! Haha.. Och just nu är dom i kvartsfinal och Uruguay ska möta Ghana i kvarts.
Men ikväll bli det sjukt bra match mellan Tyskland och England vid 16:00 och Argentina mot Mexiko vid 20:30...
Och kanske bli det bio idag, mellan matcherna, ska dp kolla på Killers :)

Aja, nu ska jag göra nåt annat.. :)

Forlan ;)



Lugano aka gullet :P haha


RSS 2.0