All I have to give...

"I don't know what he does to make you cry, but I'll be there to make you smile
I don't have a fancy car, to get to you I'd walk a thousand miles. I don't care if he buys you nice things. Does his gifts come from the heart, I don't know. But if you were my girl. I'd make it so we'd never be apart."

Idag bär det som sagt av till killens bror för att fira hans flickvän tillsammans med deras mormor, det bli nog bra :)
Sitter just nu och lyssna på the Boys :) ha inget bättre för mig, hahaha, börjar tröttna lite för FarmVille, bara lite, haha.. jag borde söka hjälp!
Ska kanske på Backstreet konsert i Dec, om jag ha råd, det ska bli kul..det bli mitt första konsert med dom men någongång måste ju vara de första eller hur?! :) Ska nog bli kul, billigast är att köpa på ticnet för 460 kr (allt som allt), trodde att blocket hade bättre men de ha dom inte. På blocket så finns det från 480 kr och uppåt, det finns en privat person som säljer och det är för 400 spänn, tro nog att jag heller väljer ticnet, men vet inte, få la se.
Men aja, nu ska jag lyssna på Backstreet medan killen ligger och soover ;)

Ha det gött!

I want it that way

Idag blev det att man ha tagit det lugnt, det är jue allt som satan där ute, imorse vid 8:30-tiden var det runt 4+ ute, det var svinkallt! Nu känns det som att hösten är här, myspys på ett sätt men kallt på ett annat ;) Vad som händer imorn? Imorn befinner man sig hos killens bror för att fira hans flickvän (killens brorsflickvän) och deras mormor, det ska bli kul, få ju träffa lilla Emma igen! :)
Vi ska bara fika och umgås, det bli säkert myspys :)

Aja, nu ska jag fortsätta med mitt och du kan fortsätta med det du håller på med :)

Take Care!


They find a way back to my heart...

Back To Your Heart

"It's not that I can't live without you. It's just that I don't even want to try. Every night I dream about you.
Ever since the day we said goodbye. If I wasn't such a fool. Right now I'd be holding you. There's nothin' that I wouldn't do. Baby if I only knew...."

När jag lyssnar på Backstreet Boys så kom jag på en fråga som min syrra frågat mig för ett tag sedan, hon undrade: "hur jag kunde lyssna på Backstreet Boys fortfarande?" Och jag svara med: "varför skulle jag inte? Jag slutar inte gillar dom bara för att jag ha växt upp, jag gillar dom fortfarande för att jag tycker att dom gör bra musik och att jag helt enkelt gillar dom." Det är inte många pojkband från den tiden som fortfarande håller på med musik och som är fortfarande grupp. De gå sina egna vägar, visst, det ha Backstreet också gjort men dom kommer alltid tillbaka och dom är lika populära som de var på 90-talet som nu. Backstreet ha hållit på med musiken sedan 92 liksom, det är ett jävla bra tag och att de fortfarande är grupp är helt sjukt! Varför ska man bara sluta gillar pojkband bara för att man ha växt upp? Jag tycker fortfarande som sagt att dom fortfarande gör bra musik och deras musik gör mig glad. Jag kan lyssna på dom hela dagen om jag få, men det kan jag inte för då skulle väl killen ta livet av sig! Hahaha, men ändå.. Visst, jag ha gjort ett uppehåll ett tag med att inte lyssna på dom, men det betyder inte att jag inte gillar dom under den tiden jag ha gjort uppehåll. Dom ha väl alltid funnit i huvudet på mig men nu så kan jag inte sluta lyssna på dom för att jag gillar det helt enkelt. Men men, Backstreet kommer alltid att finnas hos mig hur gammal jag än är :)

Nu ska jag fortsätta och lyssna på The Backstreet <3 :)

Ha de gött!

Backstreet Boys - Back To Your Heart


Hahaha...

som sagt så åkte jag till Linköping igår för att kolla på när min lillebror spelar hockeymatch mot LHC och brorsanslag vann såklart med 5-1, visst det var en träningsmatch men ändå:) Men det tog ett tag innan jag kunde hitta mig fram till Cloetta Center, först så gick jag en hel annan väg, men så kom jag på mig själv att det är nog fel s vände mig om och gå mot den vägen som jag tänkte gå först. Men till slut så hittade jag iaf, kom typ 5 min matchen skulle ha börjat men matchen var tydligen försent så den var fram flyttad till kvart i, istället för halv som den skulle vara. Sjukt fint i Cloetta Center var det iaf.
Min familj, ska åka till Thailand den 7:e dec och det är ju snart! Det är bara lite över 2 månader kvar bara, den tiden kommer att flyga sjukt fort, dom ska vara där i 1 hela månader!! Vill oxå!! Ge mig ett jobb så att jag kan börjar spara och åka till Thailand :) Ha lika gratisboende, det är bara biljetten och mat kostnad och shopping pengar :) det är inte såå mkt, eller inte... hahaha ;) Men men...
Lördag idag, vad ska man hitta på då? Hmm, inget, eller inte vad jag vet iaf. Känner att jag börjar få ont i halsen nu, kanske börjar jag bli sjukt! :( Inte bra! Jag vet en sak som är bra emot de, NUDELSOPPA!!!! Ge miiiiig, jag är såå jäkla sugen!!
Aja, nu ska jag fortsätter med mitt och du ditt! ;)

Ha en bra lördag! :)



Idag bär det av...

till Linköping för att kolla på när min lillebror spelar hockey mot LHC, ska bli skoj :) plus att jag få träffa honom igen efter kanske 1 månad, eller nåt sånt. Men han är liksom min lillebror, den söta brorsan som sov under min bäddsoffa när han var liten! :) Så söött! Haha, och frågan är om jag hittar dit.. men det fixar sig säkert ;) få chansa mig fram helt enkelt! ;P
"De e dags för fredagsmys om de e så e det sista jag gör", jag ska ha min fredagsmys i en kallt ishall i några timmar iaf och slåss om plats på tåget till Linköping, haha, men det fixar sig säkert! :) *hoppas*.
Men nu ska jag fortsätta med min FarmVille på fejjan, haha..

Ha det gött!



Just nu...

prata jag med min bror och han är så roligt.. :) Imorn bär det av till Linköping för att kolla på när lillebror spelar match, ska bli skoj hoppas bara att man hittar dit :) tihii..

Ha det gött!



Då var det Måndag igen...

ikväll består kvällen av massor av roliga komediserie bl.a. 2½ Men, How I met Your Mother, Vänner, Christine och Seinfeld, få nog ta och zappa mellan kanalerna.. Just det få ju inte glöma, Svenska Hollywoodfruar, kul att se hur... ja, jag befinner inget ord eller hur jag ska förklara, men det är bara kul att skratta åt dom! Jag är inte avis för att dom är rika och ha det bra, det är bara kul och se hur blåsta dom är, typ 40+ försöker kläd sig som en jävla tonåring typ... men det var bara en sak, det finns mera men palla inte o skriva!
Och inte ska man glömma Roast på Berns med Robert Gustafsson, ska nog bli kul :)
Men på fredag bli det att hänga i ishallen i Linköping för att kolla på när brorsan spelar match :)

Aja, ha det gött! :)

Usch och fy

för äckel spindel kröp upp på mina been! Gissa om jag skrek och blev sjukt rädd!? Men den fick smaka på min medicin, genom pappersrulle och det blev rejäl mossad, hahahaha... där fick den! Den hade lååånga ben och en liten krop och usch! Fy faaan!! Jag som tyckte att jag hade en liten orm run min fot och sprang för att försöka och få bort den var äckligt men tro nästan att det här är äckligare.. eller jag vet inte.. Ormen var rätt äckligt oxå... fast jag var ju bara 6-7 kanske 8 år när det hände så det kanske inte var så farligt? Kommer dock ihåg att jag sprag rätt länge för att få bort den men det gick till slut :) det är jag mycket tacksam för, tihii...
Finns det nåt äckligare än spindlar och ormar? Bara för att jag älskar Spider Man filmerna betyder inte att jag älskar spinlar för det, hahaha :P
Vad händer imorn då? Jo, imorn ska jag tvätta hela eftermiddag, bli skönt att få det gjort men fortfarande jobbigt att behöva springa upp och ner för trappor hela jävla tiden!
Vet ni vad jag är riktigt sugen på? Nudelsoppa, de skulle sätta mycket bra just nu, precis nu när hösten närmar sig och är kallt, det finns inget bättre än nudelsoppa för mig iaf! Det skulle vara GULD att få äta den just nu! Geee miiiiiiig!
Aja, nog om det, men nu ska jag kolla vidare på nätet och lyssna på The Boys ;) efter det så bli nog säng för att upp tidigt imorn och tvätta typ :P

Ha det gött! godnatt och sov gott!

Just chilling...

idag blev det en sista grilling innan vintermörket tittar in, det var gott! :) efter det så stack jag till killens mamma och umgås och kollade på film med dom, det var kul :) Så det var en lugnt lördag :) Snart ska vi kolla på Desperate Housewives :) ha missat en hel del, tur att man ha internet som man kan kolla online på :)
Vad som händer imorn så vet jag ännu inte men det få vi la se.. Nästa fredag ska brorsanslag möta Linköping HC, hoppas att han är med så att man kan iaf åka och kolla på dom..

Aja, nu ska jag gå och diska och fixa lite.

Ha det gött!

Just want you to know..

that I'm so fucking tired right nooow! Men än då gå jag inte och lägga mig, varför? Det vet jag inte, haha.. vill att killen ska värma upp sängen först kanske? ;) Idag så var vi hos killens bror och kollade på film och hälsade på sötnosen. Hon är så jäkla söt med henns blåa ögon så att man vill äta upp henne!
Vad ska jag göra imorn då? Hm, inget vad jag vet, kanske tittar förbi hos killens mamma och hitta på nåt med henne? Men det få vi la se då..
Juste, läste idag på min brorsans lagshemsidan att dom ska vara med i Vita Hästen cup nästa månad, och gissa vad? Min bror få självklart stå över den cupen, han få inte vara med den men han ska vara med de 2 andra i Jönköping och Enköping hur sjukt är inte det? Okej, han var med förra cupen oxå men ändå!? För en gång skull så ska dom spela cup i Norrköping och min bror inte ska vara med!? Känns som hans tränare läser mina tanker, "ja, men hans syster bor i Norrköping så han få inte vara med den här cupen men de 2 andra få han vara med på." Jag som vill verkligen ser min bror spela cup! Vill liksom inte vänta till Mars kanske April till och med för att se han spela cup! Men men... nej, nu ska jag fortsätta och lyssna på Backstreet Boys sen efter några låtar så ska jag gå och lägga mig :) då ha sängen blivit varmt oxå, tihiii :)

Godnatt och sov gott!

Ha det göööööött!

Kvällspromenad..

slutar på Maxihuset. Vi kollade inte på idol idag för istället då gick vi till Maxi och handlade lite mat och annat gott. Det var en skönt kvällspromenad, men dock på vägen hem var det lite kallt. Nu känns det verkligen att hösten är på väg, det bli så mörkt så snabbt nu.
Vad som händer imorn vet jag ännu inte eftersom att det är långt dit :P men imorn bli det kanske idol till slut ändå.. :)
Aja, blir nog säng snart, är ganska trött.

Ha det gött! :)

Yey...!!!

Intervjun med Backstreet Boys när dom var i Sverige, me like! :) Juste kom på att det är Idol idag jue.. det måste ju man bara se, för att det är ju de som är roligast!! :)

Backstreet Boys:


Ville bara önska...

Jeffe, grattis på födelsdagen :) Hoppas att du får en superduper bra dag, snyggo!

Händer idag då? Hmm, inget vad jag vet, ska bara ta det lugnt tro ja... missade hollywoodfruar igår kväll, ville kolla på hur bortblåsta dom alla var.. men få ta och kolla på repis istället i helgen som det gå.. Tycker att det börjar bli kallt nu, tycker inte heller att solen hjälper så mycket. 

Nej, nu ska ag fortsätta och kolla runt lite på nätet och det bli nog tv lite senare!

Ha det gött! Och Jeffe, grattis ännu en gång! :) 

Morgonpromenad...

Eller iaf förmiddagspromenad till Maxi område, det var ganska kallt när vi gick dit och var fortfarande kallt på vägen hem. Killen köpte 3 filmer som han är nöjd med :) Nu känns det verkligen att hösten är på väg, jag älskar när löven faller ner till marken med fina underbara färger men gillar dock inte att det ska vara så jäkla kallt. Jag ha fan i mig fastnat för låten "Yes I will" med Backstreet Boys, den är såå sjukt fint, skulle kunna lyssna på den om och om igen vilket jag oxå ha gjort, tihiii.
Ska nog lyssna på musiken nu och sedan ska jag kolla in min FarmVille på fejjan, det är fan beroendeframkallande spel på fejjan alltså, hahahaha..

Ha det gött!

Backstreet Boys - Yes I Will


Ja men heej! :)

Idag var vi som sagt hos killens mamma för att fira hans styvpappa som fyller. Vi gick hemifrån till killens bror och därifrån skulle vi ta sällskap tillsammans hem till deras mamma. Fick ju träffa sötnosen oxå, hon ha blivit så stor och så mycket som hon skrattade idag! Man bli ju bara så kääär! Vi åt god mat och god efterrätt och bara snacka skit, hahaha, kanske inte snacka skit men snacka gjorde vi iaf ;) Ska snart gå och lägga mig, är inte trött men känner att jag måste göra det. Ha ju om lite i bloggen oxå, nu är jag iaf ganska nöjd med den :)
Jeffe, vet inte om du läser min blogg, men iaf så ska du veta att jag är glad för din skull att du hittar nån som du verkligen gillar! Ha jag träffat honom på campen förut? ;P

Ja, jag ha Backstreet Boys med i min header, för att jag gillar dom fortfarande och jag skäms inte för det! :) Som en av deras skiva heter Never Gone, gillar dom fortfarande efter alla dess år! ;) Nej, nu ska jag fortsätta och lyssna på dom och snart ska jag nog gå och lägga mig! :)

Ha det gött och godnatt och sov gott! :)


Hejhejhej...

Can you see me? Here I am, I need you like I needed you then. When I feel like giving up I climb inside your heart and still find, you’re my safest place to hide... ja, det är från låten Safest Place To Hide av Backstreet Boys, ja, jag lyssnar på den låten för att den är bra och killen ligger och sover så jag kan lyssa på dom hur mkt jag vill ;) det kan jag annars oxå men just när han ligger och sover så ha jag ingen som kan klaga och jag kan sjunga med och det gjorde jag när jag skrev detta:) Mohahahaha :P Borde kanske gå och lägga mig? :/ Ja, ska nog göra det snart...

Brorsan lag förlorade men jag vet att dom kämpade ända in i de sista för de matcher och cuper som jag ha sett så ha dom aldrig gett upp, så duktiga för att vara 12 år gamla men dom spelar i U13 serie denna år. Synd att man inte kunde åka till Arvika och hejade på dom.. Aja, få ta och heja fram dom när dom ha hemma cup istället i Mars, hahaha, det är långt dit men ändå inte, för att tiden FLYGER förbi en som satan! Det är liksom knappt 4 månader så är det jul igen! Vart tog tiden vägen?! Helt sjukt!
Men men, imorn bär det av till killens mamma's man och fira honom för att han fyller år då, var där hos dom i Onsdags oxå då fyllde killens mamma år. Och snart så fyller killens mormor och hans bror's flickvän år med, dom fyller år samma dag ;)
Ska nog ta och läsa Gustaf tills jag bli trött när jag ska gå och lägga mig snart. Min familj + min moster's familj ska snart åka till Thailand! Jag vill oxå till Thailand! Ha inte vart där på år och dar! Eller ja, ha inte vart där sedan 2004 och det är liksom 5 hela år sen!!! SJUKT! Min kusin från Australien ska försöka att åka ner dit när min familj och moster familj är där nere! Jag ville ju träffa honom jue, han följde inte med min moster och hans syrra hit i sommar och jag ha inte sett honom på 5 år oxå! Men aja, hoppas att kunna träffa honom snart!

Nej, nu ska jag lyssna på några låtar till sen ska jag gå och lägga mig!

Godnatt och sov gott!




Dom är i Sverige...

Ja, backstreet boys är i Sverige.. tänkt om man hade bott i Sthlm och kunde springa på dom på stan!? :P Hahaha, ja, det är en önska det.. Satt och tänkte de sanaste dagarna tillbaka till 96/97 när dom var/är fortfarande stora, tänkte på hur många som vart "kär" i speciellt Nick, ja, jag var en av dom.. kanske är ordet kär är väl att ta i men whatever. Men iaf, nu 12 år senare så ha jag upptäckt att jag gillar nog Brian och AJ mer än jag gillar Nick, jag bli mer glad av att höra deras röst. Jag älskar Brian och AJ's röst, det är så sjukt fint på något sätt... svårt att förklara.. Hörde på när dom var på RIX FM  och prata i typ 2 max 3 min, men det var värt att vänta :) och så såg jag video som RIX FM ha filmat sammalagt vart video på 5-6 min typ... Och Brian's son Baylee är ju sjukt söööööööööt! Han kommer nog att följa pappa's fotspår... Kevin och Howie D ha ju oxå fått söner, så den nya generation av Backstreet Boys är nog på G, bara AJ och Nick kvar ;) Om jag hade träffa Backstreet Boys när jag var 10-11 år så hade jag säkert DÖTT men nu skulle jag nog klara av att träffa dom :) Jag skulle iaf inte stå och skrika och gråta även fast dom är mina favorit boys, jag skulle bli glad och nervöst men inte skulle jag skrika halsen av mig och gråta så att jag inte kan andas.. okej, jag skulle nog skrika om det var deras konsert.

Aja, nu ska jag lyssna på mina boys och snart börjar IDOL!!! :)

Take Care!


Brian och Baylee Littrell



AJ McLean



Backstreet Boys Brian och AJ hos RIX FM: Del 1



Brian och AJ hos RIX FM: Del 2


Jadu...

Vad ska man skriva? Hmm, en bra fråga.. min lillebror är iaf i Arvika tro jag och spelar hockey cup, dom ha hittills vunnit 2 av 3, men dom ha några matcher kvar imorn eller idag ;P, håller tummarna som satan, och en bra syster som jag är så ska jag upp klockan 8 tiden imorn och följa matchen på nätet, deras första under andra dagen. Håller tummerna på att dom vinner! NH Heja!

I lördags så fick jag en till Backstreet Boys skiva av killen, deras första cd som dom släppte, tro INTE att dom släppte denna skiva i USA. Så nu är det en mindre att samla på, på prata om Backstreet Boys så ha dom landat i Sverige idag eller igår eftersom att det nu är en ny dag när jag skriver detta :P för att göra promo av deras nya skiva och deras konsert på Hovet i Stockholm den 4:e Dec! Deras nya skiva släpps den 6 oktober.. den ska jag ha :) Man måste ju bara älskar The Boys... :)

Nej, nu ska jag fortsätta och lyssna på mina boys! God natt och sov gott!


Eftersom att jag inte hittar den bilden som killen tog men det är den här CD med denna omslag :)


Onsdag...

Gick min morgonpromenad idag och det var ganska skönt :)

Idag kom killens bror med flickvän och dottern hit till oss och umgicks lite ;) Sötnosen ha ju blivit så stor och så sööööt :) Skulle kunna äta upp henne, hehe.. Skulle vara kul att passa henne nån dag när hon ha blivit lite äldre, skulle inte tveka en sekund att passa henne :) Jaja, jag vet att jag älskar barn! :P

Nej, nu ska jag kolla vidare på nätet, Seinfeld och 2½ men väntar senare ikväll efter killen ha kollat klart på sin film... som heter Just Cause med Sean Connery.. Den är bra, ha sett den oxå men det var ett tag sedan.. :)

Ha det bra!

Tisdag..

vilket innebär en andra dag för mig.. ha gått en morgon promenad i 40 min, snart ska jag ta en till promenad i 40 min oxå, sedan är det vila som gäller i eftermiddag :)

Zlatan gjorde tydligen mål igår för Barca, nu kommer det att vara jäkla snack om honom.. Zlatan om du kan göra mål i Barca, varför kan du inte göra nån fucking mål i landslaget? Och nu kommer säkert folk som gillar Zlatan att säga att han ha bättre medspelare i Barca bla bla bla... MEN om han nu är VÄRLDSSPELARE som alla "experter" och hans tränare säger så ska det väl inte vara några problem för honom att spela bra och göra mål som han gör i klubben som i landslaget? En världsspelare ska väl klara av att spela med "mindre" världspelare eler? Aja, det är vad jag tycker!...

Och till Anonym som kommenterade i mitt förra inlägg, vet inte om du är ironisk eller nåt, men jag tycker att det är intreesent, för att det är min blogg och jag skriver vad fansen jag vill..

Aja, nu ska jag gå och ta min andra promenad med Backstreet Boys i högtalarna.. :)

Ha en superduper bra daaag :)

RSS 2.0