I don't understand.!.!

Fy fan säger jag bara, inatt eller imorse lättare sagt, så skulle jag upp och skulle och ta ett glas vatten, och vi har alltid fönster öppnad lite i sovrummet, det har vi och vi brukaraldrig höra nåt specillet, eller iaf inte på en söndag. Men hur som helst så var klockan runt 04- tiden typ, och när jag kommer tillbaka till rummet och hörde värsta musiken i säkert högsta volym, vette fan vad det kommer ifrån men det var säkert 1 hus i mellan oss. Det var verkligen högsta volymen, det var helt sjukt, även fast jag stängde fönster efter att jag skrek: "Håll käften!", det var tyst i nån sek sedan så fortsätter den/dom och spela. ÄVEN efter att jag skrek och stängde fönster efter mig så hörde jag musiken ändå. Vad fan är det för idioter som inte har någon respekt för andra folk som bor i närheten? Och dessutom på en söndag? När det finns folk som ska upp tidigt? Jag var inte långt ifrån att ringa polisen men det var svårt att ringa de eftersom att jag inte visste exsakt vart musiken kommer ifrån men vet att den kommer från mitt hus och längs ner där. Tog ett tag att sömna om och så skulle man upp tidigt också! SKAFFA RESPEKT FÖR ANDRA!

Nu till nåt annat, jag är så trött på allt tjat om denna mannen! Kan ni gissa vem? Jo, det är.........
Zlatan, zlatan hit, zlatan dit, zlatan där blablabla... Komigen! Alla säger att han är så jäkla bra och han är en av världens bästa spelare och blablabla, men borde han då inte kunna anpassa sig? Jag menar, spelar bra i klubblaget men i landslaget så suger han total, han gör ju ingen nytta i landlaget mer än att går och gnälla. En världsspelare ska kunna anpassa sig efter spel, men varför ska hela landslaget anpassa sig till honom? Fotboll är väl ändå lagspel? Eller har jag uppfattat detta fel?

Nu ska jag går och göra något eller jag vette fan!

GOTTA GO!

I don't care who you are.

Såg nyss på reklam om Ullared, sjukt roligt tycker jag, skrattade som fan av den.
"Vilka är 70 sätt att tillfredställa en kvinna? en 69:a o en tur till Ullared." Den var ju bra och roligt som attan! ;) Ska köra på den mot folk som jag känner, hahahaha :P

Ja, idag är det torsdag och sen imorn är det fredag, tiden gå för fort! På lördag bli det står städning och sätta upp granen, ja, det är förtidigt, bara 1 dag för tidigt, brukar sätta upp granen på 1:a advent och det är ju på söndag så ;P Och snart åker la familia till Thailand oxå. Aja, nu ska jag göra något annat ;).

Gotta go!


You had me at hello.

Idag har jag bestämt mig för att börjar med min vän's träningstips. Har inte gjort det förut men nu ska jag testa, så hoppas jag på den bästa! :) Imorn tror jag att det blir morgonpowerwalk eller kanske kväll? Ja, det få vi se, vad min kropp säger, är inte direkt morgon person. Jag får går min powerwalk med mina Boys i hörlurarna ;).

Aja, nu ska jag göra nåt vettig :D

Gotta go!

You can let go.

Kan inte fatta att det är redan söndag idag, tiden går jue sjukt fort. Man hinner ju inte med det man vill göra. Men hur som helst så har iaf solen tittat fram i några dagarna, vilket är bra :)
Från och med imorn/denna vecka, så ska jag försökta att ta en morgon powerwalk i ca 30 min, men jag måste ju dock hitta någonstans att går också, det är lite jobbigare den delen, men det fixar sig som alltid.
Anna, tänkt om du hade bott kvar i Norrköping så kunde i ta promenad tillsammans varje gång ;) så VARFÖR flyttar du för? :P Nae, då.. vi får ta och träna tillsammans i sommar istället när du är hemma ;) Och så ses vi ju på posten i jul ;)
Visste ni att den bästa med hösten är när solen lyser och när det är kväll och att man kan tända ljus och har det mysigt? Jag visste att det är något positivt med höst iaf :P Snart åker min la familj till Thailand.. dom flyr den kalla vinter.
Alltså, jag vet inte vad det är med mig men jag är sjukt sugen på att spela fotboll igen. Vill spelar den sporten som jag älskar och bara att kunna lira boll igen. Men tyvärr så finns det inte någon lag som faller mig på smaken i Norrköping, eller iaf inte än.. Det känns ibland fel att ta på sig en annan färg på tröjan, jag vet att det var ca 5 år sedan jag hade på mig vitt och blått men den färgen kommer alltid att vara den färgen jag känner mig mest som "hemma", ja, jag vet att det låter sjukt men har man haft många minne från IFK Nyköping och har spelat många matcher med den färgen så är man fast. Hjärta skriker efter blåvitt men vad ska man göra? Hitta någon klubb i Norrköping som har samma färg? Haha, men det skulle ändå inte vara samma sak. Vet ni någon bra klubb i Norrköping? Jag vill spela fotboll för att det är kuul.. jag nöjer mig med en klubb i Div 4-5, liksom. Nej, usch ingen mer fotboll snack. Men nu ska jag går och göra något vettig har jag tänkt.

Ha dé bra!


Anytime. Anywhere. You can be anyone to day.

Ja, som jag skrev igår så bänkade jag mig framför tv när Sverige spelade mot Italien. Det var kul att ser första halvlek, det var många målchanser åt båda hålet. Matchen kunde har slutat med mål för Sverige. Synd att Isaksson inte fick nicka in bollen i slut sekunderna, det hade varit coolt ;) Och synd att Hamrén inte kastade in Allbäck sista kvarten, då hade vi kanske gjort mål. Men match bilder förändras i andra halvlek när det var hela 12 byte! Det förstörd ju bara matchen men visst, förstå Hamrén att han vill testa spelanare men komigen 6 byte för varje lag i andra halvlek, det var inte så kul att titta då. Men jag tycker att Hamrén fick G som den nye förbundskapten. Det var kul att ser att det var hela 7 st från U21 som var med igår. Men det gick som det gick, 1-0 är ju ändå inte så dålig start att förlora med. Ska blir kul att följa Hamréns grabbarna sen :)

Idag så var vi ute och gick med lilla Emma, det var kul, skönt promenad :) Nu ska jag bara tar det lugnt och snart ska jag bänka mig framför tv och kollar på Criminal Minds, älskar den serie :D Vad ska jag göra efter det? Tro nog att jag ska går och lägga mig då. Är rätt trött nu, känner att ögonlocken håller på att svika mig men jag får inte missar Criminal Minds. Aja, nu ska jag göra nåt vet inte vad men något ;)

Ha det bra!

Ny förbundskapten. Första träningslandkamp. Världsmästare.

Ja, hur ska detta går? Förhoppningvis bra. Ska blir kul att ser nytänkande till landslaget. Hur det än går så ska det blir iaf kul att ser Erik Hamrén som den nye förbundkapten för svenska landslaget. Synd att verkan Kim eller Berg är med mot Italien. Att Zlatan är inte med i landslaget är inget jag bryr mig om, är inte stor fans av Zlatan. Visst, vissa tycker att vi förlora en stor stjärna och det gör vi men jag bryr mig inte så mycket som honom, och har aldrig varit (Sorry, Malena). Landslaget har klarat sig utan Zlatan tidigare så varför ska dem inte klara av sig utan honom nu? Nu kommer jag säkert att får massa skit men jag har väl rätt att skriva hur jag känner och tänker i min egen blogg eller?
Det är ju bra att A.Svensson är kvar, trodde att han skulle sluta efter sista matchen men det var kanke jag som missuppfattade hela, vilket är ganska ofta.. hahaha :P Läste någonstans vet inte om det var expressen eller aftonbladet, men hur som helst, tycker själv att det är ganska coolt att Allbäck är med som ass.förbundkapten, bara för just denna match. Men det var inte det jag läste, det jag läste var att Hamrén kunde sätta in Allbäck om han vill har mål sista kvarten. Vilket är helt sant, han får gärna sätta in Allbäck som inhoppare som det är så det behövs, för att Allbäck gör väl typ mål i varje match när han fick hoppa in!? Eller minns jag fel? Allbäck är en grymt inhoppare och klart att han är en bra spelare också.
Jag hoppas att det går bra ikväll och att Erik Hamrén får en bra start som den nye förbundskapten.
Klart att jag ska bänka mig framför tv ikväll ;) vill ju inte missa den första träningslandskamp med den nye förbundskapten och mot världsmästare.

Ha de bra!


Who gonna save me?

Idag är det lördag och jag har inte gjort så mycket, har vart hos killens bror på lunch och umgicks lite med dom. Sedan har jag vart en sväng till Willys för att köpa korv och bröd ;) det får blir min kvällsmat :)
Och just nu sitter jag och lyssna på musik i högsta volym fö att killen är inte hemma, han är hos sin kompis på födelsedagskalas.. hahaha, men han kommer väl hem snart..
Och snart åker min familj till Thailand, jag är inte ett dugg avis :( hahaha.. men hoppas på att de kommer att köpa massor med saker till moi ;D.
Är det något bra på tv ikväll? Man tycker att det borde vara något bra på helgerna men oftas så är det inte så, vilket suger!!
Igår kväll så såg vi på The Proposal (igen), mycket bra film. Och att Ryan Reynolds är med är ju bara ett plus, han är ju sjukt het! Och att Sandra Bullock kan vara så jäkla vacker, den kvinnan är bara så jäkla vacker! Nej, jag är inte bi :P men jag tycker att han är vacker.. ;)

Aja, nu ska jag hittar på nåt vettig att göra.

Ha det gött!

För ni som inte vet vem Ryan Reynolds är:


Bad messages but still a good song...


This it's how I feel about it..

Låten förklara nog allt hur jag känner... för min riktiga pappa.

AJ McLean : Sincerely Yours

I burn the pages in my head
But the memories are so clear
A thousand words left unsaid
And you never shed a tear
You say that you wanna be close to me
So how does it feel?

Now the tables have turned
You can learn how to live without me
Live without me
Pictures up on the wall
Suddenly now you’re all about me
All about me
Where were you when I needed you?
The only thing that I learned from you
Was how to walk out the door
Sincerely yours

Now I’m a man
I’m on my own
I am not ashamed
You broke my heart
You stole my pride
All you left me was my name
I know you wanna be in my shoes
So how does it feel?

Now the tables have turned
You can learn how to live without me
Live without me
Pictures up on the wall
Suddenly now you’re all about me
All about me
Where were you when I needed you?
The only thing that I learned from you
Was how to walk out the door
Sincerely yours

I just wanna forgive and forget all about you
Why can’t I just move on?
From this place in between loving and hating you
Don’t know where to belong

I burn the pages in my head
But the memories are so clear

Now the tables have turned
You can learn how to live without me
Live without me
Pictures up on the wall
Suddenly now you’re all about me
All about me
Where were you when I needed you?
The only thing that I learned from you
Was how to walk out the door

 

Fars dag...

Idag är det fars dag och jag säger grattis till alla pappor där ute :)




It's another fathers day.

Idag är det som alla vet, så är det far's dag.... Jag borde gratta min pappa men ändå inte, men då prata jag inte om min styvpappa nu, nu pratar jag om min riktiga pappa, han som bor i Thailand... men jag har inget at vara tacksam för mot honom.. han har aldrig funnit där vid min sida när man som liten behöver en pappa som ställer upp för en.. Ska jag vara tacksam för att han har gjort för mig? Men det kan jag jue inte göra, okej, utan han skulle jag inte finnas men mer än det? Nej, och då menar jag det verkligen. Jag tror inte ens att jag skulle gråta på hans begravning, jag skulle nog inte ens vara ledsen... för att jag känner inte den kärleken som man skulle känna av sin pappa. Jag älskar inte honom, jag saknar honom inte ens... Har bott i Sverige i snart 13 år och inte en enda gång har jag gått och funderat om hur han har det.. jag har inte gråtit efter honom, jag tänker inte på honom, men då tänker ni kanske, men du skriver ju om honom nu? jo, visst gör jag det, men jag skriver bara för att jag känner att jag ville bara skriva.. okej, jag kommer säkert att skriva om min pappa mer längre fram men det gör jag bara för att jag känner att jag ville skriva.. jag få kanske tappa minne längre fram och då kanske jag börjar att älskar honom och då har jag detta som påminner mig om att jag har aldrig haft den kärleken till honom.
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta varje gång jag tänker på när jag var i thailand första gången efter att har bott i Sverige i 6 år, jag var tvungen att vara hos honom eller lättare sagt han höll fast mig och jag trodde att han skulle låsa in mig i ett rum och låta mig aldrig går därifrån men som tur var så gjorde han inte det, haha. När jag var hos honom så sa jag inte så mycket till honom efter som att jag inte har mycket att säga till honom helt enkelt men det fattar han ju inte, han fortsatt och proppa i mig med "Jag älskar dig" och "Jag saknar dig" och "Jag älskar er och saknar er båda jättemycket", vet att det inte är skitsnack från hans sida men från min sida var bara att jag skrattade och små log lite för mig själv. Och hans nuvarande fru sa att jag ska ta mina halvsyskon till Sverige när jag har fått bra jobb och ta hand om dom. WTH, varför ska jag göra det? Har aldrig känt dom i hela mitt liv och varför ska jag tvungen att ta hand om deras barn? Jag har ingen andelning till det och jag är inte skyldiga dom något. Vad fan tänkte hon på? Hade hon rökt hasch innan hon sa så till mig eller? Shit allstå! Men nu tillbaka till min far, hahaha, fy fan vilket fult ord. Anyway, dagen efter så åkte jag in till min mamma igen som väntade på mig inne i stan, han lämnade av mig och han gav mig 500 bath (ca:100 kr), jag och min mamma skulle går på stan lite och vart vi än gick så såg vi honom efter oss, varför? Don't ask me, tyckte bara att det var weird.. och efter att vi har vart i min hemstad i 2 dar så åkte vi hem till mamma's byn och vi har hunnit var där kanske 1 dag efter att vi kom från min hemstad så säger mamma till mig: Din pappa kommer imorn kväll och ska stanna här i en dag (kanske två, minns inte riktigt). Jag bara tittade på min mamma och tänkte vad fan vill han nu då? Har vi inte sett så det räckte för min del. Men den dagen han kom sa jag inte heller så mycket för att jag har inget att säga till honom. Jag brydde mig inte ett dugg om att han var där jag fortsatte min tid under tiden han var där med mina kusiner.
Jag skulle kunna tror att han inte har fattat att jag inte vill har något med honom att göra, och att det minsta jag göra här i livet är att jag älskar honom och att jag saknar honom. Jag menar, varför ska han tror att jag älskar honom när han inte har funnit där för mig, när man behövade honom. Han har inte ens en plats i mitt hjärta, han finns inte hos mig och han existera inte för mig, jag vet att han lever och att han finns men ändå inte i min värld. Det känns så jäkla skönt att kunna skriva av sig lite när det gäller såna hära saker. 


How can I begin to....

"tell you what you do to me every time I hear ya. More willing to wanna see ya. I know that there's no use in, tryin' to explain the confusion, but still I'm not complainin', 'bout my situation. Let's not talk about a possible ending"

Mycket bra låt enligt mig ;) Ska lägga upp det i denna inlägg.. Ja, vad ha lilla jag gjort idag då? Jo, jag har städat heeela lägenheten idaag! Känner mig så duktigt ;) Och efter att jag har städat klart så stack jag till killens bror och hans familj och umgick med de lite, kollade på Idol.. hahaha... sedan har jag inte gjort nåt mer..
Måste bara fråga, VARFÖR kan inte tyskarna lära sig engelska? Jag vet att det finns säkert tyskar som kan engelska men VARFÖR måste tyskarna dubbar allt? Det är bara jobbigt för oss andra som inte förstår tyska! Varför ska dem dubbar?
Aja, exsakt om en månad åker min la familj till Thailand..! Avis? nea, bara lite.. hahaha..
Nu ska jag gå och kolla på något, eller göra nåt vettig.. ;P

Take Care!



Show your face to me, we could be everything...

Ja, jag vet att det var ett tag sedan men orken ha inte funnit hos mig att skriva de senaste tiden.. vet inte varför. Men som alla märker nu, så är det höst, idag var det riktigt fint höst väder dock blåste det lite mycket men annars var det en fint höstdag som jag hoppas att det kommer att bli flera av :) Vad har hänt då? Hmm, inte mycket.. i helgen så var vi på killens morfar's grav och la blommorna och åkte runt och kollade vart dem borde innan och så. Efter att vi (jag, killen och hans bror) ha lämnat av deras mamma och styvpappa så åkte vi vidare till Media Markt och kollade lite och sedan så åt vi lunch tillsammans med hans brorsflickvän och hennes bror och hans flickvän. Och så umgick vi lite med Emma också så klart :) Och senare under kvällen så stack vi hem till killens mamma och kollade på 3 skräck filmer, det var Jeepers Creepers 2, Jason 8 och When A Stranger Calls. Mycket bra filmer alla tre.. men själv skulle jag ALDRIG sitta ensam hemma och kolla på When A Stranger Calls, spelar ingen roll hur många gånger jag har sett den filmen, har säkert sett den 3-4 ggr, så skulle jag ALDRIG kolla på den ensam iaf, den saken är klart! ;P
Just det, i onsdags så hyrde vi The Proposal filmen med Sandra Bullock och the hottie Ryan Reynolds ;) Mycket roligt film, älskar den mycket! Hyr den om ni inte har sett denna film :)
Just nu är killen på bio med sin bror och ser på MJ's film This It Is.. så han borde komma hem snart.. ha just nu ganska högt volym på musiken, det dunkar Backstreet låtar ur högtalarna :D

Emma, cutiepie :) Hur kan man inte fall in love with this? ;)


RSS 2.0