Dagens kändis är

Ashton Kutcher
Har inte tyckt att han var snygg men
när jag såg Killers, där var han het!

Let it snow, let it snow, let it snow

Japp, imorn är det första advent och idag ska vi ta ner alla julsaker. Men först måste vi städa och grejer först.
Igår var vi en sväng förbi Ingelsta Shopping, där köpte vi en julklapp till pojkvännens brorsdotter, så henne är man klar med :) Sen ha vi hans mamma, styvpappa, mormor och min syrra kvar sen är vi klara med julklappar till alla andra sen är det julklappar till oss själv då.. men snart är vi nog klara med klapp köpet :)
Det är så fint nu med snö på marken och det är så vitt överallt, älskar det! Och att sitta och lyssna på julmusik är ju mysigt också! :)
Lägger in bilderna på våran julsaker imorn ;)
Jag vet att ni är runt 20-tals personer som läser min blogg och det tacka jag för ;p

Ha en fint helg!

Dean Martin - Let It Snow


Dagens kändis är

Ben McKenzie
Vem har glömt OC-snyggingen?
Inte jag iaf ;)

I'm yours

Då har ännu en vecka gått och gjorde inte så mycket. Var hos pojkvännens bror och umgicks med honom och Emma (dottern) i fredags och kollade på film tillsammans. Och lördagen så var jag hos dom igen tillsammans med pojkvännens mamma och styvpappa och hade det mysigt och åt måt tillsammans :) Igår var vi hos hans mamma och firade hans styvpappa på fars dag, lite sent men som man säger bättre sent än aldrig, haha. Vi kollade på film och åt mat tillsammans sedan åkte vi hem och glodde på tv. Gjorde ganska mycket under helgen men under veckodagen var det inte mycket inplanerat.
Idag var vi på stan och kollade runt lite efter julsaker och sånt. Påvägen hem så började det att snöa, mys.
I år ska jag ta fan i mig och åka pulka, ha inte gjort det på många år, ska bli kul att få känna sig ung igen, hahaha ;p
Vad händer imorn då? Hmm, inte mycket, ska kanske ta och svägna förbi pojkvännens bror och vara barnvakt åt Emma tillsammans med hans mamma och styvpappa, annars vet jag inte.
Kan ni tänka er att det är första advent på söndag? Det kan inte jag, tiden har gått för fort. Man känner att man inte hinner med något, att man ska missa något bara att man blundar.
Vet inte om det var igår eller om det var i lördags, men läste hursomhelst att 70 tals personer försökte att kasta ägg på Kissie i V-ås, det tyckte jag var kul, synd att de missar bara. Och att Kissie säger att dem som försökte att kasta ägg på henne är dålig uppfostrad, men vad fansen är hon då? Snackar skit om allt och alla som rör sig och är respektlös mot minsta lilla sak, är inte det dålig uppfostrad?

Aja, nu ska jag lyssna på musik och kanske glor på tv :)
Take Care!

World's Sexiest Man Alive 2010?

Det ni, igår läste jag att en av mina favorit skådisar har valt till World's sexiest man alive 2010! Kan ni gissa vem? ;)
Jo, det är ingen mindre än, Ryan Reynolds. Hur kan man inte ler när man se honom? Hans bruna ögon och hans smile? Kom igen!? Brukar falla för blåa ögon men en undantag då och då skadar ju inte, som den här gången ;p
Jag :love: Ryan Reynolds






The Proposal


Green Lantern (kommer ut nästa år)


Honey, I love you but we're talking about Ryan Reynolads here! ;p

Mission to win?

Jag vill bara få ur mig detta, brukar läsa på gossips typ varje dag om olika kända bloggarna. Det är rätt kul men man kan inte låta bli att.. ja, jag har inga ord för det, men hursomhelst. Detta med att snacka skit om allt och alla runt omkring bloggvärlden verkar iaf poppis bland dem. Jag förstår inte varför snacka skit om folk? Ha dom ingen annat bättre för sig än att snacka skit? Vad får dem ut av det? Okej, kanske mer läsare men kom igen, alla som har nåt vett i huvud borde veta bättre. Skitsnacket gå ju fram och tillbaka och allt och alla ha alltid svar på tal, det börjar bli tröttsamt.
Som Kissie eller vad hon nu kalla sig, hon säger att hon är inte samma person som hon är på bloggen, för att på bloggen så hoppar hon på allt som rör sig. Och skryter att hon få saker värde 100000 kr eller nåt sånt, och att vissa klädesplagg kostar så och si mycket men sen visar det sig att det kostar nåt helt annat. Och att hon redigera bilderna är ju bara störd. Hon ge tips hit och dit om hur man kan bli smal och bla bla.. varför inte bara visa sig som hon är? Okej, hon kanske är en osäker tjej men om man ska vara en förebild för unga som läser hennes blogg så ska man inte för fasen att uppmuntra unga tjejer att banta ihjäl sig? Hon säger att hon är en bra förebild... Det är lite väl att ta i? Och att hon säger att hennes kompis är fattig? Vad fan ska det bevisa? Att hon har mer pengar än sin kompis? En kompis om hon har känt i mer än 10 år, att hon är den som ge bort saker till henns kompis, att man ens ha hjärta nog att skriva det i blogg när hon har 100000 läsare eller hur många hon nu en ha? Den tjejen verkar inte veta vad respekt är för något.
Och Kenza verkar vara rena motsatsen mot hur Kissie är. Kenza verkar vara en snäll och omtänktsam tjej. Bry sig om sina vänner och snacka inte skit om nån. Bry sig om sina läsare och verkligen ha båda fötterna på jorden. Visst, bli man avis på Kenza, hon verkar har uppnår alla sina mål i livet och ha nog med pengar att hon skulle kunna gå i pension nu :) Vem skulle inte vilja att byta liv med Kenza för en dag? ;P En bra förebild för unga tjejer är nog henne...
Well, man kanske tycker att jag skulle ha massor att skriva om henne men det har jag tyvärr inte, eftersom att det inte gå att förklara... Hon är en bra förebild för unga tjejer!

Aja, nu fick jag iaf ur mig lite om ja, skitsnack inom bloggvärlden.
Nu ska jag fortsätta med min tvätt :)

Take Care!

Dagens kändis är

Fredrik Freddie Ljungberg

Hur kan man glömma denna fotbollspelare?
Landslaget är inte detsamma utan honom, eftersom att det är minus en.

Father's day. Fars dag.

Nu är det dags igen för fars dag... Vad ska jag skriva denna gång då? Jag vet inte ens själv... :/
Idag är det fars dag (svenska), jag gratta min pappa på fars dag (svenska pappa).
I thailand är det fars dag den 5 December (kungens födelsedag).

Som jag har sagt det tidigare att jag har funderat på att skriva ett brev till min riktiga pappa, han som gjorde att jag finns och min syster. Jag vet inte hur jag ska börja och hur jag ska skriva, jag har så mycket att säga men ändå inget att säga. Jag vill få ut det ur mitt huvud, jag vill rensa luften, jag vill kunna fortsätta leva mitt liv utan att tänka OM jag bara gjorde det alltså, skriva brev. Well, jag lever mitt liv vidare utan honom och jag klarar mig fint lika så min syster, men en lite del av mig vill nog har ett avslut. Jag vet att han älskar mig och syster men för mig är han bara mannen som gjorde att jag finns och inte "pappa". Jag vet att jag skulle såra honom om jag skriver hur jag känner för honom, men han har inte funnit i mitt liv i 14 år snart om inte mer. Vem tog hand om mig när han var hos sin nya familj? Eller när han gör sin tjänst? Jo, min mamma, farfar och farmor, men när mamma åkte iväg så se ju farfar och farmor efter mig och syster. Nu fick jag det att låta att min mamma bara stack men det gjorde hon ju inte, hon kom och hämtade oss sen så det är jag henne evigt tacksam. Jag tror inte att han vet hur jag känner för honom, hur han har fått mig att mår, jag är också evigt tacksam för att min syster var för ung för att komma ihåg så mycket av honom. På frågan om jag älskar min pappa? Well, det gör jag inte, eller jag har inga såna känslor för honom, jag har ingen saknad. Ibland så önskar jag att pappa kunde vara en bra pappa, en pappa som ställer upp för en, en pappa som finns vid ens sida, en pappa som kan trösta, en pappa som gör pappa saker. Jag vill kunde berätta för mina barn hur deras riktiga morfar var, att han var kärleksfull och att han finns alltid där. Att han skulle alltid ställa upp även fast man bor 10 000 mil ifrån, men tyvärr kan jag inte. Jag vill att mina barn ska kunna träffa deras riktiga morfar.
Tror nu inte att jag har glömt min pappa (svenska), han kommer också att vara mina barns morfar men det är inte samma sak som ens blod och kött.
Om han nu vill ha kontakt med mig efter att jag har skickat ett brev till honom och han vill bygga upp relationer med mig, så vill jag att han ska bygga upp relationer med min syster också, hon var liten men hon vet om han är. Jag kan tänkta mig att göra det men dock så lovar jag honom ingenting om det är så han vill. Jag vill hursomhelst ingenting med hans fru att göra spelar ingen roll hur han än gör, jag vill inte har något med henne att göra. Vill han bygga upp relationer med oss så måste han kunna lämna henne utanför. Jag vet att jag låter elak men det är så jag känner tyvärr.
Jag vill kunna säga att jag älskar min pappa och att jag saknar honom, men jag kan inte det, jag har inte de rätta känslorna. Den frågan jag ställer mig om och om igen hur kan han göra så mot oss? Älskar han oss inte lika mycket?

Jag älskar min mamma även om att vi inte kommer alltid överens men hon är min mamma och jag älskar henne och jag är henne evigt tacksam för allt hon har gjort för mig och syster. Utan henne skulle jag inte varit här i Sverige och inte träffat min underbara kille som jag har varit tillsammans med i 6 år. Jag älskar Sverige men om jag fick en one in a lifetime chans att flytta utomlands då snackar vi typ om USA, Uruguay, Australien, Nya Zeeland, Thailand bl.a. så skulle jag ta mina och min killes pick och pack och åka dit. Eller hur, gubben? ;)

Jag lägger in denna låt igen, för att det är en av mina favorit låtar.

AJ McLean - Sincerely Yours



Och denna låt som jag önskar att jag kunde säga om min pappa, den är på thailändska ;)


One down, one to go

Yes, inhandlade första julklapparna idag och det var till min bror. Ledsen bror man jag tycker att det är tråkigt att ge dig pengar i julklapp, inte denna år iaf, maybe next christmas ;) Nu är det bara syrran kvar!
Ha inte gjort så mkt denna vecka för att det har inte vart det bästa vädret. Och så ha jag så sjukt ont i magen också :(
Och så har min söta bror gått och skaffat sig en tjej, de bilderna som jag har sett så är hon söt och så sa syrran också att hon var söt! ;) Jag kan inte se honom som en stor kille eller iaf 13 åring kille, han kommer alltid att vara lilla killen som sov under min bäddsoffa, den lilla killen som ge mig alltid en kram och puss när jag kommer in genom dörren och han kommer alltid vara den lilla pojken som jag kunde puss och krama om hur mkt jag ville när jag ville. Men nu är han 13 år och man kanske inte alltid få en kram men när man väl få det så värmer det i mitt hjärta. Jag tror att en puss kommer nog inte på frågan på ett bra tag! :P Haha. Min söta lillebror!
Har nyss sett The Blind Side för typ tredje gången, sjukt bra film! I just love it! :)

Aja nu ska jag fortsätta min grej med vad vet jag inte, kanske kolla på tv eller nåt.
Take Care!

Vinn en Sony Ericsson mobil.

Var med och tävla om en Sony Ericsson mobil här, du kan vinna en av Xperia mobiler från Sony Ericsson. Tävla kan du göra antingen genom Facebook, Twitter eller blogg med motiveringen ;)

Jag vill vinna en Xperia X10 för att jag är i behov av en ny mobil, eftersom att min mobil som jag ha nu är helt knäppt. Den stänger av sig ganska ofta och det är jobbigt att inte kunna göra något med den :(
Man bli bara så less, så en ny mobil skulle passa bra! :)


Addicted

Sitter just nu och lyssnar på musik och har allmänt tråkigt, kolla runt lite efter julklappar också för att det är dags för det nu. Kan inte fatta att det är snart jul, kan ni? Dem dagarna som har gått ha jag inte gjort så mycket, haft möte och sen tagit det lugnt. Men på söndag så ska vi hem till min killes mamma och äta och kolla på film men mer än det vet jag inte, kanske ta en sväng förbi stan och kolla runt där?
Nej, nu ska jag gå och göra mig en macka eller två ;)

Take Care!

RSS 2.0