What are words If you really don't mean them

Chris Medina - What Are Words


Not just a year older, but a year better

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min brors födelsedag! :) Ja, min enda bror, min enda lille bror fyller 14 år, kan ni tänka er 14 år!? Vad fasen tog tiden vägen? :O I mina ögon kommer jag alltid att se den lilla pojken som följer efter mig, som jag hämtade på dagis och som jag lämnade på dagis innan skolan börjar. Den lilla pojken som ge mig en kram från ingenstans och ge mig en puss, när han bli ledsen kommer han till mig, när mamma inte lyckas övertala honom att duscha så kan jag göra det, den pojken som jag skulle göra vad som helst för, skulle göra vad som helst för honom nu också såklart :) Han var min sunshine när jag bodde hemma, han var den som fick mig alltid att skratta och ler när jag kommer hem från skolan, träning eller när jag var ledsen.
Och idag är han 14 år, gå i högstadiet, spelar hockey och är jättebra och inte nog med det så ha han en jättegullig tjej som jag fick träffa för första gången sen dom blev tillsammans ;) Jag hoppas att han ta väl hand om sin tjej annars kommer jag att kicka ditt ass, spelar ingen roll om du är min bror, du ska behandla tjejer med respekt, det ha jag och din andra syster bestämt! ;p
Jag hoppas att du få en toppen födelsedag och att du få allt du önskar dig! Jag är ledsen att jag inte kan närvara på din födelsedag men du ska veta att jag älskar dig och saknar dig!
You're my sunshine, my lovely brother!

Bror och jag - Thailand 2004


If you’re not home, I’ll sit here on your doorstep

Matchen igår var bra, vann med 5-0 och dom 5 målet satt fint, nu måste vi vinna alla matcher som gå att vinna och kanske om vi ha tur att spela lika mot Holland. Och sälvklart få Zlatan allt jäkla beröm, han gjorde en enda bra match och allt beröm gå till honom, vad få resten av laget då? Finland fick playback för vinsten i hockey mot oss ;P
Imorgon så åker jag hem till Nyköping och stannar där tills på lördag, jag åker hem imorgon för att min lilla syster ska ta studenten på fredag och jag tyckte att det var bättre att åka dit en dag innan så att jag slipper stress. Kan fortfarande inte fatta att min lilla syster ska ta studenten, det är helt sjukt hur snabbt tiden har gått, se fortfarande henne som en 5 åring... och inte så långt kvar heller tills brorsan ta studenten, det är bara 5 år kvar! Haha, då kommer jag att vara så gammal att jag inte ens vill räkna ;)
Och nästa vecka kommer vi att vara kattvakt typ hela veckan, för att A's mamma och styvpappa ska till la france :)
Igår var vi barnvakt och hade kul med lill E, hon är så söt! Och så kollde vi på fotboll såklart ;)
Aja, nu ska jag göra nåt annat!

We still got tonight

Japp, träning idag och barnvakt.. gick superduper bra. Riktigt varmt ute nu, love it! :)
Ja, så spelade Sverige EM -kval match idag och det var mycket snack i veckan om Zlatan kunde spela idag, och som tur var så spelade han inte ikväll och Sverige spelade som ett lag ska spela, dom vann med 4-1. Sverige spelar som ett lag utan Zlatan, kan vi inte skippa Zlatan i landslaget eller iaf bänka honom alla matcher som gå? Sverige är mycket mycket bättre än Zlatan, varför ska hela laget anpassa sig efter en spelare? Borde inte Zlatan som ska vara en av världens bästa spelare kunna anpassa sig? Visst, okej, nu säger säkert många att vi bara mötte Moldavien, men dom är bra på hemma plan, Holland kunde bara vinna med 1-0 och Finland förlorade, så att Sverige vinner med 4-1 utan Zlatan är hur bra som helst! Och Spanien matchen hemma, kval till EM -2008, utan Zlatan oh vi spelade hur jäkla bra som helst och vinner med 2-0! 2-0 mot Spanien!?! Jag vill inte se Zlatan i landslaget mera, eller om alla media som är så kåta i Zlatan så kan Zlatan gärna sitta på bänken, och låt Sverige spela som ett lag som fotboll borde spela och inget annat mer. Mera Sverige utan Zlatan, TACK!
Aja, nu ska jag kolla på film kanske.. bli nog med min älskling, Ryan Reynolds! :)

RSS 2.0