The little things

En av mina nya favoritlåtar just nu!

Colbie Caillat - The Little Things


Merry Christmas, Everyone!

God Jul på er alla!
Hoppas att alla få en fint jul tillsammans med er nära och kära!
:)

Tack mamma och pappa för jackan som jag fick och syrran för min tröja och brorsan jag väntar fortfarande på din julklapp! ;) Haha!

Jag HATAR SJ!

Jag hatar SJ!! Varför? Jo, jag skulle åka hem till Nyköping idag vid 18:30 tiden, men när det var 2 min kvar av tåget skulle komma så säger dom i högtalarna att tåget var inställt och inget mer med det, inget om ersättningsbussar eller nåt, men måste ringa till kundtjänsten själv! Vi var ca 30 pers som skulle med den tåget och en av oss ringde till kundtjänsten och då sa de att det skulle komma en buss som gå vid 19:30 tiden.
Men tror ni att det kom nån fucking buss vid 19:30 tiden eller? Jo, klart att det kom massor med bussar men INGEN av de bussarna skulle till Nyköping/Stockholm hållet alla bussar skulle till Linköping! Där stod vi till 20:00 och ännu inga buss, så vissa av oss ink mig gav upp, jag åkte hem igen och några åkte taxi till Nyköping. Så jag få ta min tripp till Nyköping imorn 08:40 med Swebuss, den kan man iaf lita på hoppas jag! Och kan bara stanna över dagen för att jag är bort bjuden till killens styvpappas föräldrar på jullunch vid 10 tiden! Jag är så förbannad just nu.. Jag förlorar tid med mina syskon innan jul och imorn kan vi bara umgås i några timmar.. Man bli ju bara så trött på detta!!!
Aja, nu ska jag gå och kolla på tv eller nåt.
Take Care!

Just the way you are

Ja, det var ett tag sedan man skrev något, men ha inte riktigt haft lust. Men hur som helst nu skriver jag :)
Sitter och kolla på handboll och kom nyss hem från jobbet på posten. Riktig kul dag idag :) Haha. Jobba bara tills måndag men vi ha typ slutat tidigt varje dag nu men idag fick vi sluta typ 3 timmar tidigare, skönt som attan! Vad ska jag göra efter handbollen är slut då? Jag vet inte, bara vara hemma och tråkar för mig själv för att killen är i Finspång hos sin kompis.
Det är inte långt kvar till julafton, bara hela 6 dagar kvar till dess. Det känns som inte att julafton är bara 6 dagar.. tiden ha gått för snabbt!
Ska hem till Nyköping på tisdag och sova över tills onsdag, ska bli kul att träffa mina kära syskon igen efter ett bra tag :( måste ju veta allt om min brors tjej! ;p
Nej, nu ska jag göra nåt..
Ha en fint lördag! :)

Bruno Mars - Just The Way You Are


Baby it's cold outside

Hade möte idag, gick hemifrån vid 10 tiden och det snöade stora snöflingor, det var mysigt. Älskar verkligen när det snöar ute, det är så mysigt, me like ;)
Idag ska jag och kanske killen hem till hans bror och vara barnvakt åt Emma tillsammans med hans mamma och styvpappa, så det ska iaf bli kul. Man kan inte få nog av den ungen! ;p Vad ha jag mer planerat då? Hmm, inte mycket, ska bara ta det lugnt.
Jag älskar julmusik för att det är verkligen mysigt!!
Ha en fint dag!

Lady Antebellum - Baby, it's could outside

Boy I hear you in my dreams

Idag är det andra advent och vi ska hem till min killes föräldrar och äta mat och fika och kolla på film :)
Sitter just nu och lyssna på julmusik och att titta ut och bara se massor med snö är ju så mysigt, önska att man hade en systemkamera som man kan ta bra kort med. Och idag så läste jag att det ska komma ännu mera snö här i Norrköping, vad kul! :D
Som ni ser så ha jag ändrat lite på bloggen, ändrat bakgrundsfärg, header och det snöar på min blogg! :P Tyckte att det passar med tanke på att det är juletid nu.. :)
Ha en fint andra advent!

Jason Mraz ft. Colbie Caillat - Lucky

Climbing The Walls

Ja, och så nu är det helg igen, dagarna gå för snabbt! Och bara 20 dagar kvar till Julafton! :)
Igår var vi på Media Markt och köpte en julklapp till mig och det verkar vara de sista som fanns där också. Det är slut typ överallt på nätet iaf, så jag hade turen på min sida med tanke på att det släpptes igår.. Så jag är nöjd! :D
Idag var jag en sväng på stan en snabbis för att kolla lite saker och så, det var sjukt mkt folk. Och nu medan killen är hos sin kompis för filmkväll så är jag ensam hemma och lyssnar på musik i högsta volym, det är ganska skönt att kunna lyssna på min musik utan nån som klagar! ;)
Vi ha lagt alla klappar som vi ha köpt (vi inväntar någr till) under granen, det är ganska fullt redan nu för att detta år är paketerna ganska så stora :) Men det är ju bara jul en gång om året ;)
Nu ska jag fixa lite på bloggen tro jag, vad vet jag inte det få ni se.. tihii
Have a nice day!

Wham - Last Christmas


Här kommer några bilder under vår gran :)

 



All I want is a white christmas

Idag är det den 1:a december, tiden bara lika flög förbi, nån mer än jag som tycker det? Det är ju bara 23 dagar kvar till julafton?!
Vad händer idag då? Inget planerat, kanske in till stan och julshoppa det sista grejerna som kommer från affärer, annars handla vi allt på nätet ;p vem gör inte det nu förtiden? :)
Igår kväll så var vi barnvakt åt killens lilla niece, för att hans bror skulle på träning och hans tjej jobbade, vi visste inte hur vi skulle få henne att sova, visst, vi fick tips och så om hur vi ska göra. Och det gjorde vi också, när vi la henne på soffan med hennes kudde och täcke så släckte vi allt lampa och tv också, och satt på varsin sida av henne, vi visste inte om det skulle funka men man måste ju testa. Och det visade sig att funka bra, hon sömnade direkt, men det kan också vara att hon var riktigt trött redan innan men inte ville sova men vi lyckades iaf och det är det som räknas :D vi gav oss själva 5 plus :P hahahaha...
I söndags så var det första advent och så hade vi killens mamma och styvpappa över och vi kollade på julfilm och åt mat och bara ha det mys. Vi bakade lussekatter också, det blev 3 påsar fulla med lussekatter vi ha i frysen! :)
Aja nu ska jag gå och göra nåt annat ;p

Take Care and have a great December 1 :)

En av favorit christmas songs:


Här kommer bilder på våran julsaker :)

 




RSS 2.0