All I want is a white christmas

Idag är det den 1:a december, tiden bara lika flög förbi, nån mer än jag som tycker det? Det är ju bara 23 dagar kvar till julafton?!
Vad händer idag då? Inget planerat, kanske in till stan och julshoppa det sista grejerna som kommer från affärer, annars handla vi allt på nätet ;p vem gör inte det nu förtiden? :)
Igår kväll så var vi barnvakt åt killens lilla niece, för att hans bror skulle på träning och hans tjej jobbade, vi visste inte hur vi skulle få henne att sova, visst, vi fick tips och så om hur vi ska göra. Och det gjorde vi också, när vi la henne på soffan med hennes kudde och täcke så släckte vi allt lampa och tv också, och satt på varsin sida av henne, vi visste inte om det skulle funka men man måste ju testa. Och det visade sig att funka bra, hon sömnade direkt, men det kan också vara att hon var riktigt trött redan innan men inte ville sova men vi lyckades iaf och det är det som räknas :D vi gav oss själva 5 plus :P hahahaha...
I söndags så var det första advent och så hade vi killens mamma och styvpappa över och vi kollade på julfilm och åt mat och bara ha det mys. Vi bakade lussekatter också, det blev 3 påsar fulla med lussekatter vi ha i frysen! :)
Aja nu ska jag gå och göra nåt annat ;p

Take Care and have a great December 1 :)

En av favorit christmas songs:


Här kommer bilder på våran julsaker :)

 




Kommentarer

Leave Message:

Your Name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Tell me:

Trackback
RSS 2.0