Oj oj oj.

Fy satan vad tiden har gått sedan jul, imorn är det ny år! Helt sjukt! Man hänger ju inte med, kan det beror på att man är gammal? Hahaha :P Men ändå, känner mig som en gammal gumma!
Så vad ska ni hitta på, på ny år då? Själv ska jag bara ta det lugnt med killen och hans familj, det ska bli myspys, har liksom kommit över allt festande nu när man är så gammal! :P Hahaha.

Önskar min familj i Thailand ett gott nytt år och släkten i Nyköping också ett gott nytt år!

GOTT NYTT FUCKING ÅR! :)

GOTTA GO!

 


Merry Xmas.

Ja, det blev lite sent god jul hälsning men vem bloggar under julafton? :P Skoja, bara. Vad har ni fått i julklapp då? Själv fick jag parfym, en brittan, halsband, bok och m.fl. Julen blev mkt myspys och det var skoj, hoppas att familjen hade en mys jul i Thailand också, och så att släkten i Nyköping fick en mys jul. Och för första gången på länge fick vi vitt jul! :) Är mycket nöjd kan jag ju säga ;)
Igår så var vi hos killens bror och hans flickvän och kollade på film och så myste jag lite med deras dotter Emma :) sötnosen, gud vad hon har växt! Det var lite skitväder igår med snö blandat med regn och att det var plusgrader men nu snöar det och det är minus, så snö ha vi iaf ett tag till :)
Aja, nu ska jag göra nåt annat!

GOTTA GO!

OMG!!

Kan inte fatta att det är bara endast 2 dar kvar till Julafton! SHIT! Tiden bara flyger förbi en.
Kan ni fatta att på vääääääääääldigt länge så kommer vi att få vitt JUL!!!!?? SHIT, alltså! Det är så mysigt ute nu, med massor med snö och grejer, ska snart ta och åka pulka också :) Idag har jag tvättat och imorn så ska vi städa de sista innan den stora dagen ;) och dagen efterså ska det mys för hela slanten! ;) Ska bli kul, hoppas att min familj har en mys jul i värme också :) 

Aja, nu ska jag fortsätta och lyssna på musik :)

GOTTA GO!

 

I'm gonna love you the best that I can.


Almost done!

Japp, snart är alla julklappar färdig handlade, fattas bara några få, ska hämta ut paket som man ha beställt senare ikväll. Sedan är nästan alla klappar under granen ;) Och det är bara 14 dar kvar till jul, det är ju helt sjukt! Tiden gå sjukt snabbt!
Min familj verkar har det bra i Thaland iaf ;P Annars har jag inte gjort så mycket, inte mer än vanlig iaf :P Haha
Vad tråkigt jag låter men så är det ibland.

Aja, nu ska jag prata med min kusin från Australien! ;)

GOTTA GO!

Best that I can.

Japp, var hemma en kortis i Nyköping, kom hem i lördags. Snart så landar eller så har dom landat i Thailand, alltså min familj. Och imorn så åker farmor oh farfar plus min kusin till Thailand, gissa om man är avis specillt när väder är som det är just nu. Hoppas på att dom köper massor saker till mig :D
När dom skulle skjutsa hem mig så rensade säkert mamma hela deras frys och gav mat till mig ;) och så hade hon handlat lite oxå :) Moi, tackar så mycket! ;D
Inte nog med att i fredags så hade vi nästan hela släkt över hos oss och åt , och fy fan vad ljud. Sjukt mycket höga ljud, hahaha, det var kul men lite jobbigt kan det bli efter ett tag ;)

Och då fick jag reda på av min systeryster att min farmor (thailändska), har gått bort pga ålderdomen, vilket är inte något nytt för mig, eftersom att hon är väl typ 80-90 plus eller nåt. Men en sak hoppas jag verkligen av hela mitt hjärta hur mycket jag än hatar eller ja, vad det är nu jag känner för honom så hoppas jag att min pappa (thailändska) var på hennes bergraving! För att det är väl det minst han kan göra efter att han har slägt ut henne! Eller hur kan man ens slänga ut sina förändrar? Har en ingen hjärta?! Bli bara så arg varje jag tänker på det!

Nej, nu ska jag kolla på tv eller nåt.

GOTTA GO!

Nyköping, see you very very soon!

Japp, snart är det dags för att går mot tågstationen och sedan hoppa på tåget mot Nyköping. Ska fira jul! Ja, jag vet att det är tidigt men eftersom att familjen ska till Thailand på måndag och vara borta i hela 1 månad så vad ska man göra? :/ Sitter och gråter lite, avis på att dom ska åka.. hahaha, nee, då.. hoppas på att det bli vitt jul i år ;) *hoppas hoppas* Nej, ska fixa de sista nu och sedan är det dags att gå mot statioen!

Och jag har inte glömt dig, kommer att saknar dig och älskar dig, babe! <3

Trevlig fredag!

GOTTA GO!

RSS 2.0