Today is your day to celebrate your day to be the star

Idag fyller lill sis år, hela 19 år, kan ni tänka er? 19 år, hon tog studenten i somras eller i Juni ska man kanske säga, hon ha blivit en vuxen tjej, eller jag menar hon ÄR en vuxen tjej som kommer alltid att varaen liten tjej i mina ögon. Jag kan inte fatta att hon är 19 år, 19?! Vad fan tog tiden vägen? Jag vet att vi inte alltid har kommit överens med varandra men du ska veta att jag älskar dig och att du kan alltid räknar med mig, jag kommer alltid att finnas för dig, dag som natt. Du kommer alltid att vara den lilla tjejen som jag brukar skoja om hur vi hittade dig.. det är alltid kul att reta dig och att kunna trösta dig efteråt. Jag är glad att du inte kommer ihåg nåt av vår pappa, jag vill också kunna göra det, jag är glad att du slapp det för att det förtjänar du. Du förtjänar det bästa som finns i denna värld och jag hoppas att kunna ge dig allt en dag men just nu hoppas att min kärlek till dig räcker! Vi få hoppas på att brorsan bli hockeyproff då kan jag ge dig allt, haha, nejdå.. Men jag hoppas all de bästa för dig för att det förtjänar du! Du är min lill sis och kommer alltid att vara det och du är fortfarande 5 år gammal för mig! ;)

Hur kan man inte tycka att denna lilla tjej är söt? ;p



A Grito De Gol

Ja, det var ett bra tag sen och så har jag också glömt att jag ha en blogg.. :P However, så har Copa América varit och det har varit sena nätter men det var kul att kunna ser på en tävlingsfotboll igen. Som ni alla vet så blev jag förälskad i Uruguay från förra årets fotbolls VM tack vore A som är helt tokigt i Uruguay i fotboll och landet och han ha smittat mig också. Så hur gick det i Copa América för Uruguay då? För er som inte vet vad Copa América är för något så är det Sydamerikas motsvarande till Europas fotbolls EM = Europamästerskap. Jo, Uruguay VANN!! Vi åkte ända upp till Sthlm för att ser matchen på en pub med några andra personer som skriver på svenskafans som A skriver också för. Dom var alla uruguayaner så det var kul att träffa dom :) Och sen träffade vi på Frank Andersson, han satt och kollade på matchen med oss och han var jättetrevligt och så klart hejade han på Uruguay och han gillade Forlán, vem gör inte det liksom? Haha. Och efter när Uruguay har vunnit så kom servitrisen in med 12 glas och champagne flaska och vi fattade inte att det var till oss för att vi inte hade bestället något och då sa hon att Frank Andersson bjöd oss på denna, gissa om man blev förvånad?! Inte nog med att Uruguay vann Copa America så blev vi bjuden på champagne av självaste Frank Andersson!? :)
Vad har man mer gjort? Vi har varit barnvakt åt lilla E förra veckan i några timmar, hämtade henne på dagis och lekte med henne :)
Sen har vi väl inte gjort nåt mer, inget speciellt iaf.. Jo, vi var på thaifestival förra lördag och hade kul men dock så vart det inte så mycket köpt för min del för att dem hade inte så mycket goda saker som jag kunde köpa så jag köpte inget med mig hem, så det vart jag lite besviken men jag hade ändå kul och god mat.
Juste vi var och såg på Green Lantern med Ryan Reynolds, den var helt okej... :)
Btw, jag vill lära mig spanska och om det kommer upp några spanska ord här och där så blir inte förvånad ;p
Aja, nu ska jag gå och lägga mig, take care! GN, people! :)

Mina favoriter i Uruguay:

A, bara så du vet när Uruguay möter Sverige så kommer jag att har på mig, halva Uruguays landslagströja och halva Sveriges landslagströja (som din mamma ska syr åt mig) och så ska jag står i mitten mellan den svenska och uruguayanska klacken så att jag inte behöva att välja lag! ;) hahaha..


RSS 2.0